A legtöbb gyerek neveletlen, hisztis, kínlódós? Ez normális gyerek tulajdonság?
Figyelt kérdés
Vagy csak én futok össze mindig ilyenekkel?
Idegölő az a pár perc is.
A kedvem elmegy tőlük a gyermekvállalástól.
2016. okt. 26. 07:36
11/18 anonim válasza:
Fiam sosem volt ilyen. Mások előtt mindig normálisan viselkedik. Persze otthon néha voltak nagy sírások egy időben, de nyilvánosan mindig tudott viselkedni.
12/18 anonim válasza:
A legtöbb gyerek valóban ilyen sajnos. Ez nem normális. Sok szülő nem tud nevelni, ez az oka. Normálisan nevelt gyerek tud viselkedni
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.
Óvodás körüli gyerekek lehettek, akikről beszéltem.
Én egyébként olyan gyerek voltam, aki csendben van, és jóformán semmit nem csinál (mert felénk). Tudom hogy ez sem jó.
Nem érzem hogy hol van az a határ a gyerekek "elevenségében" ami még normális és ami már rossz
2016. okt. 26. 16:55
14/18 anonim válasza:
Amugy valoszinuleg belefutsz a nyugodtabbakba is csak azt meg ugye nem veszed eszre mert csendben van, nem hivja fel magara a figyelmet. Nyilvan azt fogod eszrevenni csak aki epp hisztizget az utcan.
15/18 A kérdező kommentje:
Az mondjuk érdekes hogy a pontozás alapján elvileg az tök rendben van hogy pl a gyereknek percekig semmi baja, aztán földhöz vágja magát a villamoson és ordít.
2016. okt. 26. 20:59
16/18 anonim válasza:
Igen, rendben van. :)
A hiszti, ha nem felnőttkorú kikent kifent nő vagy pasika csinálja, normális jelenség egy bizonyos életkorban. Az idegrendszeri érés egészséges tünete.
17/18 anonim válasza:
Nem nem mind olyan de egy ovisnak is lehet rossz napja ,lehet fáradt ,éhes stb .
18/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2016. okt. 27. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!