Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Leírnátok, hogy a...

Anyukák! Leírnátok, hogy a gyerekeiteknek mennyi és milyen jellegű nasit adtok? Naponta? Vagy csak heti 1-2 alkalommal?

Figyelt kérdés
és iskola/vagy ovi után éhesek e vagy már csak vacsora van?
2016. okt. 20. 08:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

4 és 2 évesek.

Tejszelet, joghurt, puding, túrórudi, krémtúró. Ők naponta egyszer kapnak.

Csokit azt ritkán, általában hétvégén 1-1 kockát vagy egy kis csík Kinder csokit.

2016. okt. 20. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
29%

Heti kb 2-3 alkalommal kap a fiam, 17 hónapos.

Ezen a jövőben sem szeretnèk változtatni. Nem gondolom, hogy a nasinak a mindennapok rèszèt kène kèpezniük.

2016. okt. 20. 11:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!!

Én nagyon el vagyok keseredve..

Sajnos a kislányom elhizott (4,5 éves)

Kiváncsi voltam hogy én rontottam e el valamit-de a válaszokbol ugy látom nem adok többet mint az átlag. Csoki nincs mindennap.de valami nasit azért kap.pl rudi vagy kremtúró,joghurt,gyümölcs.

Mostmár kezdek arra gondolni nem e valami betegseg áll e a háttérben. Mert 1 év alatt nem normális amennyit hizott

2016. okt. 20. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

Mekkora centibe,kilóba?

Hát azért be kell lássuk,nem egészséges a sok nasi. Nekünk a pici nem hinném,hogy vékony lesz,mert én és párom se vagyunk azok,igy a nagy se fog kapni már,ha a pici se,hiába hogy ő meg az ő apjára ütött.

2016. okt. 20. 11:27
 15/18 A kérdező kommentje:
magasságban is és kilóban is a felsőhatárt súrolja..
2016. okt. 20. 12:45
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
Túró rudi szokott lenni otthon vagy tejszelet, de nem mindennap, szerencsére nem is igényli mindennap. Hétéves. Ezenkívül bolti kétszersültet szeret, na azt nagyon, de én nem veszek soha (minek az ilyennek gyerek :)) Apa meg csak ritkán. Üdítőt nem iszik... mi van még. Gumicukrot imádja de azt végképp ritkán kap. Van ugyan otthon de nincs szem eőtt, nincs hozzászokva, hogy napi szinten azt egye. Kekszet jellemzően kiránduláskor eszik. Én szoktam sütni, mondjuk ilyen rossz időben sűrűbben, de azért az jóval egészségesebb, mint a bolti nasik, bár abból is mértékkel eszik, egyszerűen nincs odáig az édességért. Amit meg szeretne nyalkó nélkül enni, azt elteszem, ne lássa, nem kívánja meg. A gyümölcs elöl van, azt eheti.
2016. okt. 20. 13:32
 17/18 anonim ***** válasza:

6 éves a nagycsoportos kisfiam.

Sokat eszik az oviban is (vékony, izmos fajta), de délutánra gyorsan megéhezik, illetve délutáni torna is van.

Általában ha hazaérünk, akkor vagy egy gyümölcsjoghurtot kap pl. gabonagolyóval vagy corn flakes-szel (vannak ilyen kétkamrás joghurtok is, de néha natúr joghurt mézzel vagy gabonagolyóval stb.) vagy egy almát/körtét és egy szelet vajaskenyeret vagy egy fél vajas kiflit, esetleg egy muffint (főleg hétfőn, ha vasárnap pl. sütöttem) vagy egy banánt, amellé már nem szokott mást enni. Ha ovi után nem rögtön hazamegyünk, akkor is általában valami gyümölccsel vagy egy műzliszelettel vagy egy ilyen dörmi kismackóval készülök.

Nem túl nagy mennyiségek, csak annyi, hogy vacsoráig kihúzza.

Direkt csokit, cukrot így rendszeresen nem adok neki, de ha kér, akkor természetesen ehet- mondjuk nem egy édesszájú fajta.

Hetente mondjuk 1, nagy ritkán esetleg heti 2 alkalommal jut eszébe, akkor 1-2 kocka csoki, esetleg egy túrórudi vagy egy kindertojás belefér.

2016. okt. 20. 15:17
 18/18 anonim ***** válasza:
35%
Tényleg nem akarok senkit megbántani, de miért gondolják sokan azt,hogy a tejszelet vagy a túró rudi az nem csoki? Ugyanolyan cukros édesség, mint mondjuk egy Balaton szelet! Azért mert van bennük egy minimális túlcukrozott tejtermék, még nem lesznek jobbak.
2016. okt. 21. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!