Ancdi kérdése:
Fiam 2,5 eves 12kg es 86 cm. Szeintetek megfelelo meretu a korahoz? 49 cm szuletett. Megjegyzem az apuja es en is 162 cm koruliek vagyunk. :-)
Figyelt kérdés
#5 Eves fiu meretei
2016. okt. 19. 15:35
11/14 anonim válasza:
Az én fiam is ekkora, februárban lesz 3 éves. 12 kg, igaz picit magasabb, 90 cm. 3 gyerekem van, mind a 3 ilyen kis vékony volt. Ma már senki sem mondaná meg a nagyobbakról. A lányom 4 évesen 15 kg volt, az 5 éves státuszon meg már 20 kg. Ennyi. Igaz a 12 kg-val az alsó határt súroljuk, de azt mondta a dokink, hogy egyelőre békénhagyja, fél év múlva újra mérik. Az én fiam 2760 grammal született és 52 cm-vel. Egyébként van étvágya, jól eszik, de igazi örökmozgó is.
12/14 anonim válasza:
Majdnem pont ugyanennyi a 2,5 éves kisfiam is. 12,1 kg és 87 cm. Nem gebe/csontkollekció, de nem is egy hurkagyurka, húsos gyerek. Nekem még senki nem mondta, hogy nem lenne megfelelő méretű, bölcsiben a többi gyerekhez képest sem kirívóan alacsony/vékony.
13/14 anonim válasza:
2.5 éves az én fiam is (a tied már azota tobb :) )
tegnap volt méreckedés 100cm és 17 kg
de mi is magasak vagyunk, a férjem 180, én pedig 182 :D
14/14 anonim válasza:
az én fiam, 2.5 éves 17 kg és 100 cm. de mi sem vagyunk kicsik :D én 182 az apja 180.
86 cm o 18 honaposan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!