Milyen betegségek miatt hízhat el egy 10 év alatti gyerek?
annak azért örülök,hogy bár több az átlagnál-de nem kövér,-mint amire gondoltok,mert eloszlik rajta.
de azért persze őt is bántja a dolog.
Mindig is erős testalkatú volt ezzel nem is lenne gond, az apukája sem nádszál vékony. De érdekes volt focizik és judozik, enni csak azt eszi amit főzök grammra mértem mindent mégis hízott. A gyerekorvosunk még engem szidott minek tömöm édességgel meg mozoghatna is. Annyira felmérgelt, hogy a saját dokim hívtam fel aki műtött epekővel hátha tud segíteni.
Ajánlott egy endokrinológust, magán úton mentünk nagyon aranyos volt kb földön csúszott mászott hogy a fiam ne féljen Tőle. Rögtön volt vérvétel ami után kapott nyalóka na ott lett a fiam nagy barátja. Azt is elmondta nem egy kis édességtől hízik el egy gyerek, szinte naponta lehetne valami.
Első alkalomkor mondta a hasa állásából ez nem túlsúly itt más bajok vannak.
Rá egy hétre voltak a tülrözések altatásban, nagy meglepit ígértünk neki. Ébredés után tabletett kapott. Nem viselte meg, egyedül a félelem volt rossz.
Erre 1 hónap múlva fektették be, 3x2 szem gyógyszerrel kezdtük ami rendbe rakta a tsht.
Gyorsan lezajlott minden de sokba került megvolt az orvos tarifája de kiderült mi volt a baj.
Lehet zsarolás de nem tudod valami játékkal rávenni? Esetleg valami amit nagyon szeretne?
köszi a részletes leírást!
mindenképp kap ő is valamit,ha túl lesz rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!