Adnátok 2000ft-ot egy használt téli kabátért?
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 16:01
11/13 anonim válasza:
Én adnék, ha nagyon megtetszik , nem a mostanában mindenhol kapható steppelt kabát hanem valami kicsit különlegesebb. Ha olyan a márkája amiről tudom, hogy minőségi. Ha szuper állapotban van. De ha ezek a feltételek fennállnak akkor sajnos a lányom méretében (5 éves) már a használt kabátokat is drágábban adják :-(
12/13 anonim válasza:
Persze.Ha olyan állapotú,minőségű és márkájú.Én évek óta Etirel márkájú kabátot veszek a fiamnak,újonnan 18.000.Használtam sínadrággal együtt 5-ért vettem,két évig hordta,és eladtam annyiért,amennyiért vettem.Az előző gazdája a második tulajdonosa volt.
Idén újat vettem neki,18.000 lett volna,csak kifogtam fél áron.Két évig jó lesz neki,aztán eladom 5 ezerért simán.
Nyilván lehet újat is venni 2500-ért,de az olyan is.
Ez alá pl nem kell 26 pulóver,nagyon vékony,könnyű,de nagyon meleg.Nem akarom a Pepcot lefikázni,de nyilván a 2500-as új kabát nem egy minőség.Inkább vennék használtat helyette még drágábban is.
13/13 anonim válasza:
Utolso,amit vetem 2500 meleg,vastag kabát,pepcos,szép is ,én meg 5000 ft nem venék használtan kabátot,mert lidl,síkabátja kerül,ujonan ennyibe.én nem márkára megyek,hanem hogy tetszik e ,jó ára legyen.és meleg legyen vízhatlan mlegyen esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!