Hol tudnék Budapesten 5 éves lányomnak használt, de jó állapotú téli ruhákat vásárolni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 06:37
1/7 anonim válasza:
Emiatt lesz szombaton a nagy bababörze! Ott mindent megkapsz, több száz anyuka viszi ki a kinőtt ruhákat és adja el a Babaexpon!!
2/7 anonim válasza:
Hada Kft., Bp. VII. Rákóczi út 73. [link]
3/7 anonim válasza:
Bocs az offért:
A nagy babaexpó belépőjegyes? Mintha azt hallottam volna, hogy fejenként 2000 volt. Vagy keverem valamivel?
4/7 anonim válasza:
Háda turkálók (a Rákóczi úti gyerekturka darabáras, nem annyira olcsó, mint a kilós turik), Vatera (télen drágábbak lesznek a télikabik, most még vannak relatíve olcsók)
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy segített nekem!
2012. okt. 9. 13:22
6/7 anonim válasza:
A KÖKI terminálon lévő HÁDA is nagyon jó. Minőségi ruhák vannak és rengeteg.
7/7 anonim válasza:
1200 forint a felnőtt belépő, de sztem nagyon megéri, én rengeteg ruhát veszek ott. Főleg hátul érdemes körül nézni, ahol az anyukák árulnak, ott sokkal olcsóbb, mert elöl a hivatalos turkálók vannak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!