Volt már veletek olyan, hogy nagyon megsértődtetek egy rokon gyerek beszólása miatt?
Jaj, utolsó, a te 7 hónaposod is el fog egyszer jutni abba a korba, amikor a világ legviccesebb dolgai a pisi, a kaki és a hányás lesznek, akkor majd jusson eszedbe, hogy te ezen mennyire megsértődtél...
Lehet, hogy meg tudnék bántódni, ha olyat mondana, amit teljesen egyértelmű, hogy a szüleitől hallott, de az messze nem a "hányás" kategória.
Errol az jut eszembe, amit egy buszon lattam. Anyuka 2 kisgyerekkel, szemben veluk egy idosebb no, aki iszonyu erosen festette magat.
A ket kiskolok beszelgetese:
- Hu, nezzed de csunya a neni!!!
- (elgondolkodva) : Hat, nem is annyira csunya. Inkabb nagyon oreg.
Szegeny anyuka azt hitte elsullyed, a fel busz probalt ugy csinalni, mintha nem hallana, kepzelheted mit gondolhatott az idos no. Szerencsere jofej volt es bar lehet kinjaban, de elnevette o is az esetet.
Szoval tenyleg tudnak nagyon sertot mondani a kisgyerekek, de esszel azert a felnottek felmerik altalaban, hogy megsertodni felesleges. Es persze azert tudnak direkt is gonoszkodni, csak nyilvan nem merik fel, hogy milyen fajdalmas es banto dolgot is kepesek mondani.
Meg aztan duhukben is mondanak olyat, amit komolyan sem gondolnak, csak elonti az agyukat az epe.
Anelkul, hogy tudnank mi volt a konkret eset, azert en nem tudok elkepzelni barmi olyat is, amitol tenyleg tartosan megsertodnek egy 4 evesre.
Az én 4 évesem ezt így adta elő:
-Anya, az a néni öreg?
-Igen, egy kicsit már öreg.
-És mikor fog meghalni????
Nem volt égő, ááá...
Szerintem akármit mond egy 4 éves gyerek, azon nem kell megsértődni.
Nekem egy 6 éves gyerek mondta többször is azt, hogy ronda vagyok, de nem sértődtem meg rajta, szerintem neked sem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!