Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora takaróval, vagy jól...

Mekkora takaróval, vagy jól beöltöztetve, vagy hogyan kell aludnia egy két évesnek, hogy ne kelljen hajnalban kb 10 szer kelnem újratakargatni?

Figyelt kérdés

Éjszakára lehűl a levegő, talán olyan 17-19 fok van a szobákban(a szigetelésünk rossz, de begyújtani még nem tartom érdemesnek) és amikor meg "beáll" a levegő, még ablakot is nyitok résnyire, csakhogy "járjon".

és sokszor fordul és a legtöbbször az a vége, hogy egyáltalán nincs rajta takaró.

2016. okt. 1. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vastag -szinte vékony paplan vastagságú- hálózsákot lehet már kapni, jó nagy méretekben is. Én azt használnám neki. Alá lehet réteges öltözék, pl. atléta, hosszú ujjú pizsi, lábára zokni, ha fázós nagyon.
2016. okt. 2. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:

17 fokban mi begyújtunk, mint ahogy ma is. Nálunk már 2 hete 17-19 fok van, persze az elmúlt pár napban nem gyújtottunk be de előtte igen. 17 fok már hideg...

2 éves lányom egy hosszú ujjú bodyban és 2 részes polár pizsiben alszik, zokni persze, babysoft takarója van 140x100, ezzel keresztben takarom, így ahogy forgolódik mindig marad rajta takaró. Én hajnalban nem kelek ellenőrizni, este 10kor nézek be hozzájuk, betakarom őket és kész. A lepedőjükre polár takarót rakok. Az én lányom nem viseli el a hálózsákot de egyébként nagyon jó dolog, a fiam 2 éves koráig használta.

2016. okt. 2. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Meg a nagyobbik, 5 eves fiam is halozsakban alszik este, o iszonyu mozgekony almaban. Neha ker takarot helyette, de 1 ora mulva kint van belole. Mondjuk o szuletese ota ilyen sajtkukac modon alszik, nem is tudom mikor terunk majd at a rendes paplanra 😀
2016. okt. 2. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!