Mekkora takaróval, vagy jól beöltöztetve, vagy hogyan kell aludnia egy két évesnek, hogy ne kelljen hajnalban kb 10 szer kelnem újratakargatni?
Figyelt kérdés
Éjszakára lehűl a levegő, talán olyan 17-19 fok van a szobákban(a szigetelésünk rossz, de begyújtani még nem tartom érdemesnek) és amikor meg "beáll" a levegő, még ablakot is nyitok résnyire, csakhogy "járjon".
és sokszor fordul és a legtöbbször az a vége, hogy egyáltalán nincs rajta takaró.
2016. okt. 1. 15:43
1/13 anonim válasza:
Hát az én fiam takaró nélkül alszik, nem is szereti, és macera is mert folyton lerúgja. Én mindig a hőfoknak megfelelően felöltöztetem és kész. Mondjuk ilyen hidegben nem tudom mit kéne ráadnod, de te biztos tudod. Gondolom kb ami nappal van rajta plusz egy réteg vagy ilyesmi.
2/13 anonim válasza:
Nekünk 90x130 takarónk van. Abból is kitakarózik.
Adjál rá zoknit esetleg vagy hosszú ujjú pizsamába altasd el azt meg tűrd be a nadrágjába, a zoknit meg a nadrág szárába tűrd be. Igazából azt nem értem minek nyitod ki az ablakot. Reggel nem ér rá?
3/13 A kérdező kommentje:
valahogy olyan érzésem lesz néha, mintha egy "bezárt liftben" lennék, ha nem jár a levegő és a gyerek is akkor szokott rákezdeni mocorogni jobban (lehet bemelegszik, kitakarózik, én ablakot nyitok, betakarom..és ezekkel szórakozok éjjel.)
2016. okt. 1. 15:57
4/13 piroska és a farkas válasza:
Hàlózsàk és probléma megoldva.
5/13 anonim válasza:
Fiam 2,5 éves, hálózsákot használunk. Mindig évszaknak, szoba hőmérsékletnek megfelelő vastagságút. Így nincs gond a kitakarózással.
6/13 anonim válasza:
Ezért használtam a gyerekeimmel hálózsákot.
7/13 anonim válasza:
2 évesen még bőven hálózsákban aludt a fiam. Még kicsi hozzá, hogy visszahúzza magára a takarót.
9/13 anonim válasza:
Egy nagy vékony takarot kell venni neki és akkor nem tud kitakarozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!