Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora takaróval, vagy jól...

Mekkora takaróval, vagy jól beöltöztetve, vagy hogyan kell aludnia egy két évesnek, hogy ne kelljen hajnalban kb 10 szer kelnem újratakargatni?

Figyelt kérdés

Éjszakára lehűl a levegő, talán olyan 17-19 fok van a szobákban(a szigetelésünk rossz, de begyújtani még nem tartom érdemesnek) és amikor meg "beáll" a levegő, még ablakot is nyitok résnyire, csakhogy "járjon".

és sokszor fordul és a legtöbbször az a vége, hogy egyáltalán nincs rajta takaró.

2016. okt. 1. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Hát az én fiam takaró nélkül alszik, nem is szereti, és macera is mert folyton lerúgja. Én mindig a hőfoknak megfelelően felöltöztetem és kész. Mondjuk ilyen hidegben nem tudom mit kéne ráadnod, de te biztos tudod. Gondolom kb ami nappal van rajta plusz egy réteg vagy ilyesmi.
2016. okt. 1. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekünk 90x130 takarónk van. Abból is kitakarózik.

Adjál rá zoknit esetleg vagy hosszú ujjú pizsamába altasd el azt meg tűrd be a nadrágjába, a zoknit meg a nadrág szárába tűrd be. Igazából azt nem értem minek nyitod ki az ablakot. Reggel nem ér rá?

2016. okt. 1. 15:49
 3/13 A kérdező kommentje:
valahogy olyan érzésem lesz néha, mintha egy "bezárt liftben" lennék, ha nem jár a levegő és a gyerek is akkor szokott rákezdeni mocorogni jobban (lehet bemelegszik, kitakarózik, én ablakot nyitok, betakarom..és ezekkel szórakozok éjjel.)
2016. okt. 1. 15:57
 4/13 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Hàlózsàk és probléma megoldva.
2016. okt. 1. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Fiam 2,5 éves, hálózsákot használunk. Mindig évszaknak, szoba hőmérsékletnek megfelelő vastagságút. Így nincs gond a kitakarózással.
2016. okt. 1. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Ezért használtam a gyerekeimmel hálózsákot.
2016. okt. 1. 16:21
 7/13 anonim ***** válasza:
2 évesen még bőven hálózsákban aludt a fiam. Még kicsi hozzá, hogy visszahúzza magára a takarót.
2016. okt. 1. 17:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Szinten hálózsák.. :-)
2016. okt. 1. 22:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy nagy vékony takarot kell venni neki és akkor nem tud kitakarozni.
2016. okt. 2. 07:23
 10/13 anonim ***** válasza:
hálózsákra plusz szavazat
2016. okt. 2. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!