Adtok már harisnyát reggel a 2éves gyereketekre?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 14:39
1/8 anonim válasza:
Nem, kocsival viszem bölcsibe.
2/8 anonim válasza:
nem.
vannak vastagabb vagy vékonybélelt nadrágai, elegendőnek tartom
3/8 anonim válasza:
Nem, és télen sem adok gusztustalannak tartom . Erre van a vastagabb nadrág.
4/8 anonim válasza:
Sosem adtam rá!
Bélelt nadrágjai vannak, én még overált sem adok rá.
5/8 anonim válasza:
4 és 3 éves ovisaimra adok a sima nadrág alá, gyalog megyünk és 15 perces az út, elkél már nekik.
6/8 anonim válasza:
A 6 évesemre sem adok még harisnyát,legingset kap és ara egy melegitö nadrágot ,egyelöre elég pedig 10 percre van az ovoda.
7/8 anonim válasza:
Én sem adok rá soha, így most se. Kordnadrágot adok ré, ha hideg van reggel. Ha még hidegebb lesz, akkor bélekt nadrágot kap, ha baromi hideg lesz, akkor overált. Harisnyát szoknyához meg ruhához hord.
Off: Nem tudom miért kell lepontozni azokat, akik nem adnak harisnyát nadrág alá.
8/8 anonim válasza:
Nem jár el itthonról melegítőben, szóval ha cicanacit vesz fel tunikával, akkor az alá kap, farmer alá nem adok, hidegben meg bélelt naci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!