Hol lehet venni évesnek stabil kisasztalt és széket, ahol tud rajzolni, nyomdázni stb?
Figyelt kérdés
Ha lehet ne műanyag legyen, az hamar felborul. Köszönöm. És ne horror áron:)2016. szept. 22. 21:56
2/11 A kérdező kommentje:
2 éves akart lenni :)
2016. szept. 22. 22:02
3/11 anonim válasza:
Mi az etetőszékét használjuk erre is. Fából van, székké és kis asztallá alakítható. Két éve vettem bababoltban 12.500-ért.
4/11 anonim válasza:
Bár a miénk pont műanyag :) egy ilyesmi:
... csak jóval egyszerűbb design, tán az Obiban vagy a Praktikerben vettük kb. 3000 forintért. Olyan 4-5 éves koráig tudta használni a nagyobbikon és most a kicsinek az "íróasztala". Sosem borult fel, pedig sokat másztak fel rá és minden nyom lejön róla popsitörlővel :)
Fából is árulnak hasonlót.
5/11 anonim válasza:
Ikea Kritter gyerekasztal egy székkel 12.000 Ft. Nagyon strapabíró, nem billeg, erős, többféle színben kapható. Mondjuk én letakartam viaszosvászonnyal (tűzőgéppel a sarkait összetűztem, hogy ne csúszkáljon), így szinte kifogástalan állapotban van 3-4 év használat dacára. Amúgy azért foltos lenne, mert sokat kreatívkodunk, ilyen-olyan festékek, rajasztók, filcek. Elsős lányomnak íróasztalnak is jó még.
6/11 anonim válasza:
Nekünk is ikeás van, nem műanyag.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó,nektek melyik ikeás van?
2016. szept. 23. 10:52
8/11 anonim válasza:
Nekünk a Leksvik sorozatból van, azt már nem lehet kapni. Ez kb az utódja: [link]
meg van Kritter székünk is
9/11 anonim válasza:
Én is az IKEAs mammut asztalkára szavazok. Jópofa színekben is van. A kis kerek 3-labu szék azért könnyebben megbillen, de a 4-lábú támlás szék elég stabil. És ami a legjobb, ha összefirkálja, le lehet mosni róla.
10/11 A kérdező kommentje:
A mammut-ot néztem, nem billen fel az asztal és a szék könnyen? Műanyag ha jól láttam, ugye?
Amúgy nagyon jópofa:)
2016. szept. 23. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!