Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol lehet venni évesnek...

Hol lehet venni évesnek stabil kisasztalt és széket, ahol tud rajzolni, nyomdázni stb?

Figyelt kérdés
Ha lehet ne műanyag legyen, az hamar felborul. Köszönöm. És ne horror áron:)
2016. szept. 22. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ikeában
2016. szept. 22. 21:59
 2/11 A kérdező kommentje:
2 éves akart lenni :)
2016. szept. 22. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi az etetőszékét használjuk erre is. Fából van, székké és kis asztallá alakítható. Két éve vettem bababoltban 12.500-ért.
2016. szept. 23. 05:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Bár a miénk pont műanyag :) egy ilyesmi:

[link]

... csak jóval egyszerűbb design, tán az Obiban vagy a Praktikerben vettük kb. 3000 forintért. Olyan 4-5 éves koráig tudta használni a nagyobbikon és most a kicsinek az "íróasztala". Sosem borult fel, pedig sokat másztak fel rá és minden nyom lejön róla popsitörlővel :)

Fából is árulnak hasonlót.

2016. szept. 23. 07:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Ikea Kritter gyerekasztal egy székkel 12.000 Ft. Nagyon strapabíró, nem billeg, erős, többféle színben kapható. Mondjuk én letakartam viaszosvászonnyal (tűzőgéppel a sarkait összetűztem, hogy ne csúszkáljon), így szinte kifogástalan állapotban van 3-4 év használat dacára. Amúgy azért foltos lenne, mert sokat kreatívkodunk, ilyen-olyan festékek, rajasztók, filcek. Elsős lányomnak íróasztalnak is jó még.
2016. szept. 23. 08:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is ikeás van, nem műanyag.
2016. szept. 23. 08:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó,nektek melyik ikeás van?
2016. szept. 23. 10:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekünk a Leksvik sorozatból van, azt már nem lehet kapni. Ez kb az utódja: [link]

meg van Kritter székünk is

2016. szept. 23. 11:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is az IKEAs mammut asztalkára szavazok. Jópofa színekben is van. A kis kerek 3-labu szék azért könnyebben megbillen, de a 4-lábú támlás szék elég stabil. És ami a legjobb, ha összefirkálja, le lehet mosni róla.
2016. szept. 23. 11:43
 10/11 A kérdező kommentje:

A mammut-ot néztem, nem billen fel az asztal és a szék könnyen? Műanyag ha jól láttam, ugye?

Amúgy nagyon jópofa:)

2016. szept. 23. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!