Stabil kisasztalt székekkel hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondoltam, mint az Ikeás, de azért nem utaznék Budapestre, mert elég messze van. Tud valaki hasonlót?2012. nov. 19. 14:44
1/4 A kérdező kommentje:
Mammut termékre gondoltam.
És még egy kérdés: Megéri-e fából készültet venni? Szeretem a fát, de idővel nem tűnik nagyon leharcoltnak? Mégiscsak sérülékenyebb anyag, mint egy jobb műanyag. Vagy rosszul gondolom?
2012. nov. 19. 14:48
2/4 anonim válasza:
Pont az Ikeas, Mammutot akartam írni, szerintem az a legjobb. Nézd meg Vaterán, valamilyen Ikea áruház árul új Mammut asztalokat, székeket.
3/4 A kérdező kommentje:
A vaterán megnéztem gyorsan. Ami újként van feltüntetve, az drágább, mint az Ikeában. Azért köszi a tippet, még nézelődöm ott is.
2012. nov. 19. 14:52
4/4 anonim válasza:
Nekünk ikeás van, ilyen:
Ilyen székkel:
Augusztusban kapta a kislányom a 2. szülinapjára, és nagyon szereti az asztalt és a székeket is. Viszont tényleg leharcolt az asztal, több helyen is lejött vagy megkarcolódott már a festék, mert hát azért nem kíméli. Kopácsol rajta, meg ilyenek. Nem baj, látszik, hogy kisgyerek használja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!