Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Stabil kisasztalt székekkel...

Stabil kisasztalt székekkel hol lehet venni?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondoltam, mint az Ikeás, de azért nem utaznék Budapestre, mert elég messze van. Tud valaki hasonlót?
2012. nov. 19. 14:44
 1/4 A kérdező kommentje:

Mammut termékre gondoltam.

És még egy kérdés: Megéri-e fából készültet venni? Szeretem a fát, de idővel nem tűnik nagyon leharcoltnak? Mégiscsak sérülékenyebb anyag, mint egy jobb műanyag. Vagy rosszul gondolom?

2012. nov. 19. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont az Ikeas, Mammutot akartam írni, szerintem az a legjobb. Nézd meg Vaterán, valamilyen Ikea áruház árul új Mammut asztalokat, székeket.
2012. nov. 19. 14:49
 3/4 A kérdező kommentje:
A vaterán megnéztem gyorsan. Ami újként van feltüntetve, az drágább, mint az Ikeában. Azért köszi a tippet, még nézelődöm ott is.
2012. nov. 19. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk ikeás van, ilyen:

[link]

Ilyen székkel:

[link]

Augusztusban kapta a kislányom a 2. szülinapjára, és nagyon szereti az asztalt és a székeket is. Viszont tényleg leharcolt az asztal, több helyen is lejött vagy megkarcolódott már a festék, mert hát azért nem kíméli. Kopácsol rajta, meg ilyenek. Nem baj, látszik, hogy kisgyerek használja. :-)

2012. nov. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!