Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti szeretitek a testvéretek...

Ti szeretitek a testvéretek gyerekét?

Figyelt kérdés
Szeretitek vagy csak kedvelitek?
2016. szept. 22. 11:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Ez az oldal úgy működik, hogy aki azt gondolja, amit hallani akarsz, az zöld, aki nem, az piros. Ergo csak az gondolhatja jól, aki úgy gondolja, ahogy én. Aki nem fér bele a kis beszűkült világomba, az fujjos. Ergo én vagyok az igazság letéteményese. Vagy baromira igénylem a folyamatos megerősítést mert totál bizonytalan vagyok?? Elég lenne, ha csak a kérdező pontozhatna. Elvégre neki kell, hogy hazsnos legyen...
2016. szept. 22. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Kedvelem. De leginkább sajnálom.
2016. szept. 22. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Két bátyám van, az egyikük gyerekével nagyon sokat voltam születésétől fogva, hordtam oviba, sokat vigyáztam rá, imádtam/imádom őt. Ma már 10 éves nagyfiú, természetesen nem hagyja magát babusgatni, mint régen, de ennek ez a rendje :)

A másik tesómék örökbe fogadtak egy kislányt, de egyrészt teljesen alkalmatlanok a gyereknevelésre, ezáltal a gyerek is problémás, nem szívesen vagyok vele egy társaságban, nagyon zavar a viselkedése. Másrészt pedig az zavar, hogy a testvéremék hogy állnak hozzá, nem különösebben foglalkoznak vele, gondolom ez is az oka a vislekedési problémáinak.

2016. szept. 22. 14:01
 14/18 anonim ***** válasza:
96%

6 unokaocsem/hugom van (ide szamolom a ferjem testverenek gyerekeit is). Jobban kotodom hozzajuk, mint mas gyerekekhez, erdekel minden az eletukkel kapcsolatban, mi hogy tortenik veluk, szeretem ha egyutt vannak az en gyerekeimmel, kifejezetten fontosnak tartom, hogy idot es energiat fektessek be abba, hogy rendszeresen idot toltsenek egyutt es igazi kapcsolat legyen koztuk.

De altalanossagban en nem kedvelem kulonosebben a gyerekeket, igy az unokaocsik es hugik is tudnak idegesiteni, felbosszantani, tudom unni oket, stb. Szoval hevesebben nem ver toluk a szivem, es nem latom oket rozsaszin kodben. De nagyon fontosak nekem, es a csaladom reszei.

2016. szept. 22. 14:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádom őket! És ez kölcsönös, tesómék is nagyon szeretik az én gyermekeimet. Rengeteget járunk össze, a 4 gyerek olyan, mintha testvérek lennének.
2016. szept. 22. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Rajongok érte!!! :) Nagyon szeretem! :)
2016. szept. 22. 20:57
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én még nem pontoztam de nekem mindenki hasznos aki kulturált formában alkot véleményt, legyen az bármi is.

Azért kérdeztem, mert a húgom a minap azt mondta, hogy ő csak a saját gyerekeit szereti. Kicsit rosszul esett, mert az én két gyerekemmel is sokat találkozik, havonta többször, csinálunk közös programokat, tehát nem arról van szó hogy évente egyszer találkozunk. Ráadásul nem deviáns gyerekek vagy hasonló, hogy nehéz lenne őket szeretni. De nem is tudom, el lehet-e "várni", hogy a testvérünk szeresse a gyerekeinket. De sokan írták hogy ők szeretik őket, úgyhogy gondolom nem tévedtem akkorát.

2016. szept. 23. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, ha rosszul esett. És te szereted a tesód gyerekeit?
2016. szept. 24. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!