Édesanyák nektek mi a véleményetek erről a helyzetről?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves fiam kicsi korától apás de én úgy érzem hogy nem létezem mint anya bármire szüksége is van a fiamnak,mindenért az apukájához megy hozzám csak akkor,amikor apa nincs ithon.Amig apa nincs ithon mindenre jó vagyok de ahogy haza ér mintha nem is léteznék.Amikor ketten vagyunk ithon anyu gyere ide gyere oda játszunk eggyütt meg szót fogad de amikor apa ithon van nem fogad szót nekem nincs szüksége rám aludni sem akar délre.mindent megprobálok tenni hogy egy picit hozzám is ragaszkodjon vagy szeressen apa meg a mindene.Nekem meg nagyon fáj,és nem érdemlem meg ezt mert jó anyukája vagyok.Mit szoltok ehez a helyzethez?2016. szept. 16. 13:22
11/13 anonim válasza:
Ugyanezt szerettem volna írni utolsó, de megelőztél! :-)
12/13 anonim válasza:
Apa dolgozik, kevesebbet van vele. Persze hogy örül ha vele lehet. Nekem kifejezetten jól esett, boldoggá tett mikor azt láttam hogy a gyerekem imádja az apját. Még akkor is, ha emiatt jómagam háttérbe szorulok. :)
13/13 anonim válasza:
soha nem az az igazi társ, aki játzótárs, hanem az, akihez rohan ha baj van.
sokkal többet jelent a biztonságérzés amit nyújtasz neki, mint bármi más a világon.
Néha talán úgy érzed, csak egy kéz vagy, akinek mindig ott kell lennie, egy tejcsarnok,
ami nonstop nyitva tart, egy öl, amiben mindig van szabad hely, egy láb, aki mindig rohan, ha hívják.
De a babának sokkal többet jelent ez: biztonságot, bizalmat, jelet arra, hogy a világ jó hely, ahol gondoskodnak róla,
ahol szeretik őt, ahol érdemes élni, mert csodálatos. Épp, mint anya .
Vida Ágnes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!