6 éves ihat zöld teát?
Figyelt kérdés
2016. szept. 15. 10:30
1/8 anonim válasza:
Persze, miért merül fel benned, hogy ne ihatna?
2/8 A kérdező kommentje:
Valahol valamikor olvastam, hogy kisgyerekek csak roibos teát ihatnak, feketét, zöldet nem, de már nem emlékszem, viszont a zöld tea nagyon egészséges és emiatt kérdezem?!!
2016. szept. 15. 10:47
3/8 anonim válasza:
A zöld tea ugyanúgy tartalmaz koffeint. Egy csésze ~30-50 mg, kb. mint egy expresszó.
Plusz a valódi szálas erős hashajtó.
4/8 anonim válasza:
"A koffein a zöldteában is megtalálható. Sőt, nagyobb és sokkal jobb minőségben, mint a kávéban."
5/8 anonim válasza:
Pontosan! Több koffeint tartalmaz, mint a kávé. Én iszom, de a gyereknek nem adnám.
6/8 anonim válasza:
Én se adnám gyereknek, engem szinte jobban élénkít mint a kávé.
7/8 anonim válasza:
"expresszó" LOL :D
Én 6 évesnek már simán adtam fekete és zöld teát is, természetesen nem erősre főzve, tehát nem egy filter/csésze, hanem mondjuk egy liter vízhez egy filter. Finom úgy is, de elhanyagolható a koffeintartalma. Ugyanezt ittam gyerekkoromban is, sose voltam tőle álmatlan vagy felpörgött.
Mondjuk a fiam kedvence a borsmenta tea (nem értem, hogy bírja meginni), de szereti a zöld teát is.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2016. szept. 16. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!