Mennyi folyadékot kell innia 1 nap egy 3-4 éves gyereknek? Ihat zöld teát?
Nincs olyan h mennyit kell! Amennyi jol esik neki. Van h kevesebb van h tobb folyadekot igenyel egy nap. Te is megiszod a napi eloirt adagot? Nem hiszem. :-)
Igy rajuk se lehet eroltetni, csak amennyit akar annyit igyon, nem egyformak a gyerekek, az idojaras sem.
Termeszetesen ha angyon keveset iszik kinalgasd tobbszor. De napi adag legyen elo irva.:-)
Zold tearol tippem nincs. Nezz szet utana, google.ba ird be. :-)
1-1,5 liter. Akkor elegendő a folyadekbevitel, ha napi 5-6 alkalommal van legalább vizeleturites.
A zöld tea koffein tartalma eleg magas, az huzamosabb ideig nem kellene innia. Adj neki gyumolcs teát - nem gyümölcsös, hanem gyumolcs teát - vagy rooiboost.
nekünk is azt mondta az orvos, hogy napi 1,5l körül van a folyadék igény. de ebben benne van az étel folyadéktartama is, tehát egy tányér leves, pár lédús gyümölcs, szaftosabb vacsora és máris jóval kevesebbet kell innia.
zöldteával az a baj, hogy koffein van benne. ekkora gyereknek szerintem még nem való, hosszú távon kár is lehet a fejlődő szervezetének, de 1x-1x nyilván nem okoz gondot.
viszont ha egyébként se jó ivó akkor felejtsd el, mert folyadékhajtó, tehát azzal mínuszba kerül a folyadékbevitel!
próbáld ki a saga teát, nagyon finom, kis citrommal a színe is élénk, így talán szívesebben issza.
reggel-este kínáld meg őt tejjel/kakaóval/ karamellával, az is plusz ha elfogadja.
szívószál vagy kubus üveg, nálunk ezek jönnek be :)
Pickwick tök ízetlen, azért írtam a sagat.
mi is ebben a sorrendben próbáltuk, aztán mikor sagat vettem megugrott az ivása, sokkal többet lecsúszik belőle, mi is azt isszuk mert tényleg nagyon finom ;)
Én is a Sagara szavazok. Az én lányom is imádja. Alapból is nagyon jó íze van.
Ha természeteset akarsz adni adj csipketeát, hársteát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!