2 évesnek vennétek kötős cipőt vagy jobb a tépőzáras? Mi az előny-hátrány? Mire kell figyelni cipővásárlásnál?
tépőzáras azért jó, mert a gondozóknak könnyebbség a bölcsibe, vagy a gyermeknek sikerélmény le fel venni, önállósodni
fűzős azért jó, mert akkor pl babakocsiban sem tudja levenni és nincs az, hogy a cipőt kell az úton keresni (de javarészt akkor veszegetik le, amikor kényelmetlen. pl túl meleg, meg hasonlók)
Tépőzáras. Egyedül le-fel veszi, míg a fűzőssel csak segítséggel boldogulna kb 5-6 éves koráig.
Ráadásul, ha kibomlik a fűző, balesetveszélyes is lehet, mert rálép, aztán arccal viszi a betont.
A bölcsibe én is tépőzárasat adok rá. Neki is könnyebb, nekem is és a gondozónőknek is. Nem igazán tudok rá okot, hogy miért lenne jó bölcsibe fűzős.
Viszont az utcára, ha végig velem van (pl. bolt vagy akárhova ahova együtt megyünk/maradunk), adok rá fűzőset.
Mondjuk a converse cipőt amúgy sem adnám rá a bölcsibe :)
Ha velünk jön valahová vagy nyaralunk, kirándulunk fűzőset adok rá. Nekem sokkal szebb mint a tépőzáras de bölcsibe, játszóra itthonra olyat adok rá.
Alkalomtól függ, hová megyünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!