3 nap után már lebetegedett. Ez egész évben igy megy majd?
Figyelt kérdés
Most kezdtük a második évet az oviba és 3 nap után már taknyos. Hője 37,2 de félek feljebb megy neki. Rajta kívül a csoportban már 3an betegek. Ez normális?
Aggódom!!!!!
Ja es eszik rendesen gyümölcsöt,alap vitaminokat mindig szedi.
2016. szept. 8. 20:20
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj, persze hogy normális. Az ilyen közösségekben év elején betegednek meg a legtöbben, ahogy "találkozik" a gyerekek immunrendszere, függetlenül hogy mennyi vitamint kap :D
2/3 anonim válasza:
Nekünk is második év,ebéd után volt elhozva,hétfőtől jár. Ma estére jött rá a nátha,nem is alszik csak sir és szipog. Megy a c vitamin,elkezdtem az isoprinosint is. Ha jól sejtem megint mindig beteg lesz és majd a kistesoval,aki lassan érkezik,vele kell megoldani az orrmandula műtétet,ami év elején allergia miatt 3x maradt el...
3/3 anonim válasza:
Sajnos először kezdéskor van rá nagy esély, hogy beteg lesz az új és sűrűbb közeg miatt, aztán meg jönnek az ilyen-olyan járványok.
2-es: Nálunk is kétszer elmaradt az orrmandula műtét, aztán a BRONCHO-VAXOM nevű... hát nem is tudom, igazából szájon át szedhető oltást szedte egész ősszel (gyógyszerész ajánlotta, fülész írta fel) és végül nem kellett műteni, mert megúsztuk tavaszig betegség nélkül és addigra hozzánőtt a gyerek feje az orrmandulájához, azaz úgy néz ki, kinőtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!