Akinek 2-4 év koruli kis lánya van, hogyan mossátok a nuniját?
Figyelt kérdés
az enyém szereti ha mosdatom, de ha a nunijához nyúlnék hogy az ajkak kozott kimossam eltolja a kezem és tiltakozik...fájhat az neki? vagy kellemetlen? remélem nincs ott neki gyulladás vagy ilyesmi...2016. szept. 7. 20:06
1/8 anonim 

válasza:

Ne te mossad ki, hanem mondjad meg neki, hogy ott mossa ki magának és meg is van oldva, lehet csak nem szereti ha ott nyúlkálsz. Ő érzi, hogyan "jó".
2/8 anonim 

válasza:

Gondolom, természetes szemérmesség van benne. Mondd el, hogyan mossa (tusfürdő, szappan nem kell!) de te ne nyúlj oda. Szerintem te se rajongtál érte gyerekként, ha anyukád odanyúlt.
3/8 anonim 

válasza:

Èn azt tudom, hogy a párom keresztfia mikor 3 èves volt, ès nálunk aludt, fürdetèskor simán mosta a kukiját. Termèszetesen figyeltük, hogy alapos-e. (A miènk mèg nem tart ott :).)
Szerintem egy kislányt is ugyanúgy meg lehet, sőt meg kell tanítani erre minèl előbb.
Azèrt nèzd meg, hogy nem piros-e, a pisilès nem-e fáj neki.
4/8 A kérdező kommentje:
2 eves. nem tud még egyedul mosakodni...probalkoztam vele de még az arcat se mossa meg egyedul...egyebkent csak a gyogyszertari furdetot hasznaljuk...valamennyire mindig piros neki nap vegere ahogy oda megy a pisi kaki piros lesz, akarmennyire is kitorlom neki..
2016. szept. 7. 21:20
5/8 anonim 

válasza:

Mondjuk pont a törölgetés nem jó, mert szárítja a nyálkahártyát és irritációt okoz. Nekem is az orvos szólt, hogy oda ne igazán törölgessek be, ha belefolyik a cucc, inkább ültessem vízbe és áztassam ki.
6/8 anonim 

válasza:

De orvosnak nem ártana megmutatni, ő látja, ha gyulladás van.
7/8 A kérdező kommentje:
de csak estere piros neki kicsit, a statuszokon egyeb orvosi vizsgalatokon mindig megnezik es mindig rendben is van...torlokendovel szoktam hatarozottan trolni egyet rajta, nem huzom szet vagy ilyesmi.
2016. szept. 8. 05:59
8/8 anonim 

válasza:

Csak feluletileg kell megtorolni. Nem kell szappannal mosni, eleg, ha beleul a habos vizbe, majd lezuhanyzod. Ontisztulo szerv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!