Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel lehet kenni belül a...

Gabi86 kérdése:

Mivel lehet kenni belül a nunijat?

Figyelt kérdés
Fogzáskor(főleg ha több foga jön egyszerre) néha kipirosodik a hüvely bemenet körül a puncia a lányomnak hogy kezeljem le neki .mit lehet rákenni,mert szerintem fáj is neki
2015. aug. 29. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én lányomé ki is pattogzik tőle :-( Fehérmályvás Weleda jó rá.
2015. aug. 29. 22:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.akkor popsikrémmel ne is kenjem neki sehol?eddig sudokrémet használtunk most neogranormont.
2015. aug. 29. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is nagyon piros volt, apró pattanásszerű kis pöttyökkel. A doktornőnk egy piros ecsetelőt irt rá (csak kivülre szabad kenni egy fülpiszkálóval), plusz egy gyógyszertári krémet (nem a normál gyógyszertári popsikrém, ez egy másik, ott keverik). Két nap alatt teljesen helyrejött, a piros ecsetelőt már többen mondták, hogy csodaszer. :)
2015. aug. 29. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
vényre kapható gyógyszertári kevert krém(ilyen esetekben a sudocrem, johnsons, neogranormon, és társai semmit nem érnek)
2015. aug. 29. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
*de belül szerintem tilos kenegetni!
2015. aug. 29. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Belül SEMMIVEL! Oda nem való krém, se egyéb kencefice.
2015. aug. 30. 06:34
 7/7 anonim ***** válasza:
neogranormont semmiképp se kenj oda, mert hámosít és a kisajkak összetapadását okozhatja, amit csak orvos tud szétválasztani.
2015. aug. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!