Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős kortól nézett meg...

Mennyi idős kortól nézett meg a gyermeked napi egy-egy rövid mesét? Melyik mese volt ez?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Óóó. Erre a helyes válasz,hogy soha a büdös életbe nem nézett mesét, mert az nagyon káros... :-D
2016. szept. 7. 09:35
 2/7 A kérdező kommentje:
És az igazság?
2016. szept. 7. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát már 1 évesen is nézte néha a baba tv-t (duck tv), két évesen meg nagy Bogyó Babóca rajongó volt, de szívesen nézett a tesójával együtt más meséket is pl. Csingiling
2016. szept. 7. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 27 hos a lanyom és max 2 percig hajlandó mesét nézni! Vannak kedvenc reklámai amit ha meghall oda ül és nézi de ugye az 1 perces☺ szerintem minden gyerek más,valószinű nálunk még várat magára az a fél óra pihi mig a lányom megnéz egy mesét és én közbe lemegyek alfába😂😀
2016. szept. 7. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
2 és fél éves korától volt, hogy valóban lekötötték a rövidebb mesék, de fél óránál tovább biztos nem, akkor már megunta. Bogyó és Babóca, Kisvakond, Cuki kukac, Uki, Timmy bárány voltak a kedvencei.
2016. szept. 7. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem úgy másfél évesen kezdett el nézegetni pár perces szösszeneteket. Azért tűnt fel, mert az autós utakat nagyon nehezen viselte. Vittem sok játékot, könyvet, énekeltünk...de amikor már semmi nem volt jó, bekapcsoltam neki egy mesét. Pár percig teljesen lekötötte, előtte soha semmi. Mondjuk nem is akartam soha letenni a tv elé, de van az a pillanat, amikor úgy jól esne (ahogy az egyik anyuka írta lemenni alfába :D ) Onnantól pár perces meséket megnézett. Most 2 éves múlt. Hosszan is időzne néha a tv előtt, de nem hagyom. Bezzeg, ha dolgom van, akkor pont nem köti le semmi. Amúgy Pocoyo, Masha és a medve, wheels on the bus, Peppa nagy kedvenc. Néha Bogyó és Babóca, de az lehet nekem jobban tetszik, mint neki. :)
2016. szept. 7. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ket, ket es fel evesen szerette meg Thomast, a gozmozdonyt, Bogyo es Babocat, Kockasfulu nyulat, Pom-Pomot.
2016. szept. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!