Milyen mesék vannak amiket megnézettek, vagy meg fogtok nézetni a gyerekeitekkel?
Így neveld a sárkányodat, illetve az ebből készült Sárkányok c. sorozat nagy favorit nálunk.
régi mesék közül, amiket biztosan nézünk, vagy fogunk nézni:
VUK
Szaffi
Vili a veréb
Ico, a bátor lovacska
sorozatokból:
Elsüllyedt világok
Egyszer volt, hol nem volt... az élet/az ember, stb
Tom és Jerry :D
4 éves a fiam.
Eddig amit látott: Toy story 1-2-3, Verdák 1-2, Repcsik 1-2, Suzy és Tekergő, Szörny Rt, Home, Agymanók, Hotel Transilvánia 1-2, Hihetetlen család, MEgaagy
Ezeket 1-2 alkalommal látta, kivéve a Verdákat, azt kb. hetente meg kell nézni.
Gondolkodom, mik azok a mesefilmek, amiket én gyerekkoromban szerettem, de semmi nem jut eszembe. Inkább sorozatokat szerettem: Hupikék törpikék, Gumimacik, Szíves bocsok, Balu kapitány, Csipet csapat, Kis hableány, Nyomorultak.
#4 vagyok, és még eszembe jutott, amit mindenképpen meg fogunk nézni:
Charlie, avagy minden kutya mennybe jut
kicsi gyerekeim vannak, a Nándi mesék visznek mindent(tanítanak számolni, stb, leszögezi a gyerekeket!)
leginkább ilyen jellegű meséket keresnék, de teljesen tanácstalan vagyok benne!
amik álmaim, hogy lássák, az én gyerekkori meséim és abban a régi, igazi minőségben, nem átírva, nem máshogy animálva...Pinokkió, Hamupipőke, Csipkerózsika, (a 101 kiskutyán és halálra izgultam magam, nagyobb volt a stressz, mint az élmény)és van egy hatalmas mese, talán akkor voltam először moziban, azt akarom még megkeresni, mert nem tudom a címét. de arról szólt, hogy a gyerekek elutaztak a meg nem szülletett gyermekek bolygójára, és ott találkoztak még egy testvérükkel, valami játékból rakták ki, hogy mi lesz a munkájuk a földön, stb, és hazaérve, már hamarabb is tudták, hogy anyukájuk terhes, mint az anyuka :)gyönyörű film volt és meghatározó, ami úgy megmarad egy életre az emberben :)nem tudom hogyan találom meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!