Hogyan tanultok elsős gyerekeitekkel? Visszaismételtek mindent?
"Vekerdy Tamás következetesen állítja: nem kell otthon tanulni, mert az csak konfliktust szül."
Forrás: [link]
Tanulni csak a kívülről megtanulni valókat tanultuk otthon. A többi esetben a házikat ellenőriztem le, illetve ha csúnyábbra sikeredtek a betűkezdemények akkor újra írattam vele :)
mivel idáig nem volt gond az iskolában, így nem volt mit ismételnünk :)
harmadikos most.
Egyelőre nincs rá szükség,mert a napköziben megcsinálják a tanítónénivel a házit.Mi itthon aztán együtt megnézzük,hogy aznap mit tanultak,de eddig nem volt szükség arra,hogy ismételjünk.
Később valószínűleg kell majd a segítség,ha már folyamatosan írnak,olvasnak.
Az elsőnek igaza van,de nagyon.
Ha a gyerek figyel órán minden menni fog.Ez kábé müködik negyedikig.Onnantól már nem.
Én anno újságot olvastattam vele,meg ha kapott valamit az olvasó könyvből azt nem egyszer olvastuk el hanem ötször.
Ha irni kellet azt is többször irattam le vele,igaz ezek miatt mondta,hogy fáradt vagyok apa,de egyre jobban birta.
A tanárnő meg mondta,hogy ö a legjobb az osztályba.
Nálunk csak hétvégére adnak fel házit, azt megcsináljuk. A könyveit is csak hétvégén hozza haza, akkor megmutatja mit tanultak a héten.
Megkérdeztem a tanítónénit, hogy gyakoroljunk-e itthon bármit, azt mondta felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!