Hol vásárolsz ruhákat 2-5 éves gyerekednek?
Auchan, teszkó, háda, pepco, kik, c&a, aldi
gyakorisági csökkenőben
4-5 éves fiú
3 éves fiú
Scamp (elsősorban melegítő alsókat, strapabíróak és nagyon jók bölcsibe/oviba benti nadrágnak), LIDL, ALDI, KIK, PEPCO, C&A, TESCO.
F&F, C&A, H&M, Zara, turkáló, Auchan, örökölt ruhák, piac, kínai.
Igazából ruhát bárhol.
Cipőt csak akkor veszek használtan, ha kifogástalan állapotban van és cserecipő, tehát ritkán hordja.
Amúgy humanic, salamander, sebastiano, sportcipőboltok, deichmann, vagy akármilyen kis bolt a városban. Fontos a kinézetén kívül, hogy bőrből legyen, rugalmas legyen a talpa, viszonylag puhább anyagú legyen és fogja a lábát, könnyű legyen. Ez persze attól függően változik, hogy gumicsizmát keresek éppen, szandit, vagy bélelt csizmát télre.
5 éves nagylány.
Tescoban, H&M-ben, turiban, vaterán. Szeretem a Next márkát de újonnan baromi drága, úgyhogy használtan szoktam megvenni. Néha veszek azért újonnan is Next-et. Újabban szeretem a Pepcot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!