Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol vásárolsz ruhákat 2-5...

Hol vásárolsz ruhákat 2-5 éves gyerekednek?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok, hány éves a gyerkőc, és a neme :)
2016. szept. 3. 20:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Auchan, teszkó, háda, pepco, kik, c&a, aldi

gyakorisági csökkenőben

4-5 éves fiú

2016. szept. 3. 23:55
 22/25 anonim ***** válasza:

3 éves fiú

Scamp (elsősorban melegítő alsókat, strapabíróak és nagyon jók bölcsibe/oviba benti nadrágnak), LIDL, ALDI, KIK, PEPCO, C&A, TESCO.

2016. szept. 4. 03:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Igaz hogy már 6 éves lányom de én is lidl,tesco,kik,mostmár pepco,hm,háda,üzletekböl vetem neki a ruháit mindig
2016. szept. 4. 05:55
 24/25 anonim ***** válasza:

F&F, C&A, H&M, Zara, turkáló, Auchan, örökölt ruhák, piac, kínai.

Igazából ruhát bárhol.

Cipőt csak akkor veszek használtan, ha kifogástalan állapotban van és cserecipő, tehát ritkán hordja.

Amúgy humanic, salamander, sebastiano, sportcipőboltok, deichmann, vagy akármilyen kis bolt a városban. Fontos a kinézetén kívül, hogy bőrből legyen, rugalmas legyen a talpa, viszonylag puhább anyagú legyen és fogja a lábát, könnyű legyen. Ez persze attól függően változik, hogy gumicsizmát keresek éppen, szandit, vagy bélelt csizmát télre.

2016. szept. 4. 09:31
 25/25 anonim ***** válasza:

5 éves nagylány.

Tescoban, H&M-ben, turiban, vaterán. Szeretem a Next márkát de újonnan baromi drága, úgyhogy használtan szoktam megvenni. Néha veszek azért újonnan is Next-et. Újabban szeretem a Pepcot is.

2016. szept. 4. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!