Elso osztalyos gyerekednek vettel tabletet? Ha igen linkelnel kepet, hogy milyent?!
Karácsonyra kapott elsősként. Én nem bántam meg, normális keretek között játszik vele, nem egész nap, és természetesen nem viszi magával a suliba. Most már harmadikos lesz, most nyáron kapott újat, a régi sajnos elég gagyi volt, szóval olyat ne vegyél :D (DPS) Ennek konkrétan levált az eleje, és bement mögé az összes por. Nem a gyerek gyepálta, sajnos ez ilyen tré.
Most kapott egy Lenovo-t, ezzel teljesen meg vagyunk elégedve.
Ilyen: [link]
Amire ő használja, arra bőven elég (youtube-on videót néz, zenét hallgat, egyszerűbb játékokkal játszik rajta , pl. Pou, Dumb ways to die, Microtrip, és naplót ír rajta). Amikor elsős volt, játszott ilyen angolul tanító appokkal is, bár a neki valókat nagyon hamar kipörgette, a többi meg inkább felnőtteknek szól, és nem is akartam, hogy annyira előre szaladjon a tananyagban.
Még ovis volt mikor kapta karácsonyra Samsung Galaxy Tab 4 7"
Nálunk nem is a játékok kötötték le hanem a fénykepezés, mindent de mindent kis dolgot lefotózott.
Elsős lesz most, mi telefont vettünk neki, de még mindig fotózni szeret.
Utolsó,tökéletesen egyetértek.
Úgy látszik,nem lehet elég korán kezdeni az agymosást.
Attól, hogy van tablet telefon nem azt nyomkodja egész nap reggeltől estig.
Micsoda minta szülők lehettek gondolom folyton a gyerekkel vagytok 4-5órás úton Ti szórakoztatjátok a gyereket..
Semmi baja nem lesz, ha napi fél - egy órát használja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!