Meddig "illik" hasznalni babakocsit? Felek h kinezik belole.
Igazából ezen már én is gondolkodtam.
Az én lányom 3 éves és elég nehéz csajszi, kinéz vagy öt évesnek is.
Így ha távolabbra kell menni busszal, illetve a közeli nagyvárosba busszal, de ott tudom hogy a város másik végére kell menni, akkor meggondolom, hogy viszem a babakocsit, persze ilyen sport babakocsit, esernyőre csukhatót.
Aztán nézzen mindenki ahogy akar, de ha elfárad a gyerek, vagy elnyúlik a nap és elalszik netán nekem is könnyebb, neki is.
Egy kicsikét hátra lehet hajtani, hogy icipicit hanyattas legyen, mégsem lóg a feje mikor elalszik.
Ha meg nem akkor cipeltem aztán ennyi. De a gyerekért ezt a nyűgöt is bevállom. De egy fáradt, álmos gyerekkel az ügyintézés, bevásárlás vagy bármi rémálom.
Akkor inkább nézzenek rám furán, de nekem meg neki könnyebb legyen.
Szerintem is viheted még magatokkal nyugodtan! Még mindig jobb abban tologatni pl.: egy állatkertben, mint ölben cipelgetni, hol apa, hol anya...
Az unokahúgom Londonban él, amikor itthon voltak a szülőknél Magyarországon, 3 éves korában még simán belerakta a kocsiba a fiát, mert nem bírt km-eket gyalogolni még akkor. Páran furán néztek rá, de mondtam neki, hogy sajnos itt nálunk ezt sokan nem nézik jó szemmel...
Na ma pont olyan helyzetben voltam, hogy szükség volt rá.
Lányom 3 éves de többnek is kinéz. De mivel a közeli városba mentünk, tudtam hogy alig aludt, nyűgös és messzire kell gyalogolni, autónk nincs, így elvittem a babakocsit.
Úgyhogy l...om ki mit mondott, gondolt. A lényeg, hogy nekem is kényelmes volt, neki is, sőt még élvezte is. Ha kedve volt kiszállt belőle, ha elfáradt beleült. De így nagyon gyorsan tudtam haladni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!