Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig "illik" hasznalni...

Meddig "illik" hasznalni babakocsit? Felek h kinezik belole.

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 eves de meg hasznaljuk mert keptelen hosszu tavot megtenni es olyankor cipelteti magat(16kg)tehat jobbnak latom beleultetni, na meg persze imadja is.
2010. ápr. 20. 21:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia! Hát ez miatt ne aggódj, nyugodtan vigyed 2 éves kisfiadat ha kell a babakocsi abban, nekem a szomszédomnak 5 éves a lánya és ha mennek valahova a falun kívül viszi magával!! Na szerintem ez az ami már gáz!
2010. ápr. 20. 21:13
 2/15 anonim ***** válasza:
figyelj, en kulfoldon azt lattam, hogy a tengerparti setanyon este a szulok akiknek kis gyerekuk van es nem akarjak hogy nyafizzzon a gyerek hogy hosszu a seta, vagy almos, meg az 5-6 eves gyerekeket is kocsibva viszik es igy nyugi van, ha almos elalszik, nincs elfaradas, es en ugy vettem esze hogy elvezik is. szoval hasznald addig ameddig es amikor jonak erzed. nagybevasarlas, hosszu elinteznivalok es egyeb dolgok:)
2010. ápr. 20. 21:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Ok, koszonom! En is igy latom csak gondoltam tajekozodom egy kicsit...
2010. ápr. 20. 21:24
 4/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom is két éves,mi is hosszabb sétákra babakocsival megyünk.

De ez e kérdés már bennem is felmerült:-)

2010. ápr. 20. 21:28
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén, én is kinézem az egy-másfél évnél nagyobbakat a kocsiból...

Ha már menni nem tud-ami szintén szoktatás kérdése, hogy mennyit mész vele- vegyél neki legalább triciklit , máris jobb, mint a babakocsi...

Lányom 10 hós kora óta nem ült babakocsiban....

2010. ápr. 20. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan hordhatod babakocsiban.Egy ket eves meg nem nem bir hosszu tavot megtenni,hamar elfarad.

21:56 Es hogyan hordod a lanyod 10hos kora ota? Setal melletted? Hat szerintem inkabb a babakocsi,akar egy 3evesnek is ,mint hogy allandoan cipelni.

2010. ápr. 20. 23:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Unokabátyámék a 3 éves fiukat még kocsiztatják. Én ezen mindig elhülök, mert a kissrác akkora, mint egy 5 éves gyerek, 26 kiló. Imád futkorászni, menni, nem értem miért van erre szükség.
2010. ápr. 21. 07:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Februárban két éves lesz a fiam mi is néha babakocsizunk,legtöbbször gyalog vagy kismotorral,de hosszabb útra vagy ha nagybevásárolok én is babakocsiba viszem,nem lusta gyerek,de néha kell!Szerintem egyáltalán nem égő!ne foglakozz vele ki mit mond azt tedd ami a Babádnak és neked a legjobb!SZerintem a tricikli semmivel sem jobb a babakocsinál,abban is csak ül,akkor meg nem mindegy!Attól hogy valakinek gyerkőce van nem muszály megszakadnia,az én fiam is 14 kg!
2010. ápr. 21. 08:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,februárban volt 2 éves,elírtam!:)
2010. ápr. 21. 08:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 3 éves korig simán! Sajnos nekem másfél éves kora óta nem hajlandó beülni, így semmilyen hosszabb sétába, kirándulásba nem tudunk belevágni, mert ahhoz meg még kicsi, hogy sokáig gyalogoljon, cipelni pedig nem vagyok hajlandó. Kismotor sem köti le sokáig :(

Szóval szerintem örülj, hogy hajlandó beleülni!

2010. ápr. 21. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!