10 éves kislánynak hajfestés? Mi a véleményetek?
Rendes hajfestéket általános iskolás korban nem engednék. Nem a szín miatt, hanem a vegyszertartalom miatt.
Léteznek spray formájú, kimosható, kevésbé erős cuccok, azzal akár kékre is lehet festeni.
Én 13 évesen kértem hajfestést, mert fakóbarna a hajam. Anyám annyit kötött ki, hogy szakember csinálja és a színárnyalatot úgy válasszuk ki, hogy jól álljon (pl a hófehér bőrömhöz se a fekete se a hidrogénszőke nem áll jól). Vöröst választottam, de benéztem a színt, hajon kb. lila lett. 3 hétig nem festhettem újra, de a sapka opció működött.
Utána jobb fodrászt kerestünk és tényleg szép árnyalatú lett.
Nálunk az iskola szabályzata is tiltja, ahogy a sminket is. Lehet, hogy cikizni is fogják miatta.
Nem tartom jó ötletnek.
majd megnézheti a 10 éves kislánya haját amikor tőbe letöredezik neki az egész. :/
Én nem festeném ekkora lánynak a haját. Az enyém is 15 évesen lett először festve azóta folyamatosan, de már ugy megbántam hogy csak na
Èn körmös vagyok, múlt héten az egyik vendégemmel jött a 11 éves lánya, aki épített körmöt kért. Természetesen nemet mondtam, de kapott a kislány egy lakkozást. Közben elmondta, hogy 2 barátnőjének is lett műkörme (az egyiknek a haja is ki lett szőkítve), és csúfolták, mert neki nincs. Az anyja tudta, hogy nem vállalnám, de a gyerek tőlem akarta hallani.
Engem felháborított, hogy vannak olyan pénzéhes nyomorékok, akik képesek egy 11 éves kislányt elvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!