A normalis gyeden vagy gyesen levo no; az délelőtt es delutan is 2-3 órát is játszótérre megy es ott jatszik a gyerekeivel ( nem beszel mas anyukakkal, mert közben a gyerekei motorral eleshetnek)?

Gyesen vagyok(és dolgozom) de napi 5-6 órátol játszón gyerekkel max akkor lennék ha bébiszitter lennék és ez az elvárás.
Amig nem dolgoztam, addig én ringatos mondokára, játszobölcsobe, alkalomadtán baba bábszínházba, rokonokhoz ill bevásárolni vittem a gyermekem, talán játszón voltunk a legkevesebbet, mert a nagyok "szétszedik" a kicsiket.
De találtam olyan játszot, ahova hasonlo koru kicsi (1-2 évesekkel) jártak szülők, így oda szívesen mentem és az anyukatársaság is jo volt mert volt játszo ahol mégcsak nem is köszönnek vissza a kedves szülők...

Én is 2x megyek a 2.5 évesemmel f10-12, és 16-18:30,19-ig.
Vegülis ezért vagyok vele itthon még pár hétig, nem házimunkázni!
Reggel megfőzünk, amit tud segít, vagy játszik addig, közben kimos a gép, kiteregetünk, és megyünk.
Ebédel, aztán alszik. Közben rendet rakok, vasalok, pakolászok, rendberakom a körmeim, olvasok, stb.
Ha felkel porszívózunk, ès estig lent vagyunk. 9fele alszik el, utána még egy órát tornázok, 11-12 fele fekszek.
Lehet, hogy szerinted nem vagyok normális, de ha egész nap az 50m2-es lakásban kéne lennem, akkor szerintem sem lennék az.
Igaz én beszélgetek más anyukákkal, szóval remélem nem vagyok memthetetlen... ;)

Most neked az nem tetszik, hogy sokat van az anyuka a játszótéren, vagy az, hogy nem beszélget más anyukákkal?
Mondjuk nem értem miért probléma bármelyik is. Különben meg semmi közöd hozzá!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!