Szerintetek van a 4 éves kisfiammal, mert nem játszik?
Jár persze oviba. Játszott is mindenfélével itthon is oviban is. Nem ugy van azért hogy egyálltalán nem. Hanem most hogy jo idő van inkább a strand a játszótéren érzi jol magát. Nem igazán tud örülni ha kap ajándékot. Inkább neki az élmény ha megy mamával buszozni pl.
Nagyon társasági ember. Neki mindig kell hogy valaki vele foglalkozzon. Magában nagyon ritkán játszik. Ha főzni kell és csak ketten vagyunk akkor megoldja. De nem ez a jellemző rá. De ettől nem hiszem hogy olyan nagy kivétel lenne a gyerekem.
Köszi a válaszokat.
Van egy kis ismerős kisfiú. Ő mindig otthon van szinte sehova nem viszik. Ő imádja a legot meg minden mütyürt amit lehet építeni.
Az én fiam ha jövünk haza valahonnan mindig azt kérdezi ügye nem haza megyünk? Az Apja is egy "csavargó" kisfiú volt. Érdekli a világ igazából. Én nem annyira bánom hogy ilyen.
Én kisfiam sincs oda a Legoért, inkább az állatos dolgok érdeklik.
Mindene a gumi dinók, állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!