Anyukák, akik visztek nasit a játszótérre, megmagyaráznátok, miért?
talán mert sok esetben szinte egész nap kint vagyunk ...
reggel 8körül indulunk és éppen csak délre esünk haza
kell a tízórai neki és nekem is :)
ja ha jó az idő akkor délután is olyan 3-7ig
panel szal jobb a gyereknek kint
ált csavargunk mindenféle játszókra programokra látogatóba stb...
Én ugyan nem viszek, mert össze-vissza járunk, de ha vinnék, akkor azért, mert az az ÉN dolgom, az meg, hogy Te nem viszel, az a TE dolgod.
Köszönöm, de majd én eldöntöm, hogy mit hogyan csinálok, és megengedem másoknak is, hogy ők is eldöntsék.
A jelenség adott. Hogy Te ezt úgy kezeled, hogy viszel Te is, vagy úgy, hogy elmagyarázod, hogy Ti miért nem, a Te dolgod.
Én azért viszek, mert a legidősebb gyerekem enyhén autista és többek között rágási kényszere is van - és még mindig jobb, ha elrágcsál pár szál ropit, mint ha szétrágja a pólója nyakát. Ha pedig neki viszek, akkor nyilván a középsőnek is.
A legkisebbnek meg azért viszek (leginkább gyümölcsöt), mert neki sokszor van ott az uzsonna. Amíg a másik kettő játszik, addig őt megetetem egy padon és mindenki boldog.
Amúgy nem csak enni-innivalót viszek, hanem tiszta pelust, törlőkendőt stb. is. Ha egyszer nekiindulunk, akkor rendszerint nem csak 10 percet maradunk.
Gyümölcsöt, répát szoktunk vinni. Nyáron van, amikor kinn is uzsonnázik pléden, nyilván akkor nem csak gyümölcs van, zabkeksz, péksüti, mikor mi.
Kézfertőtlenítő, törlőkendő is van nálunk.
Egyébként az én fiam egész nap enne. Volt, h még kisebb korában ki akart venni másnak a babakocsijából egy becsomagolt kalácsot. Megállt más eszegető gyerekek előtt ilyen három napja nem ettem fejjel. Hát inkább viszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!