Csúfolják az iskolában a szemüveges gyerekeket?
Figyelt kérdés
Most kezdi a lányom a sulit és most lett szemüveges. Amúgy iszonyat jól áll neki szerintem, meg amúgy is szép kislány (persze teljesen objektív vagyok ;)) de mi a férjemmel nem voltunk szemüvegesek, nem tudom megsaccolni, mekkora kockázati tényezőt jelent ez ebben a korban szociális téren. Köszi.2016. júl. 28. 15:34
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi, persze tudom, fejben dől el minden. Elsőre megdöbbentett a hír, hogy ENNYIRE rossz a kislány szeme, és aggódtam, vagyon a későbbiekben tovább romlik-e, mivel ugye magyar egészségügy, SEMMIT nem mond az orvos a szülőnek. Én meg nem számítottam rá, hogy szemüveget kap a gyerek, azt se tudtam, mit kérdezzek... Na szóval örülünk most már a szemüvegnek, és annak, hogy még iskola előtt kiderült, hogy kell, mert voltam olyan kis buzgómócsing, hogy magamtól elvittem a gyereket szűrésre (nem volt panasza, nem látszott, hogy erőlteti a szemét). Remélem, nem lesz az osztályban olyan tahó rosszindulatú gyerek, aki a csúfolódásban leli örömét. Bár igazatok van, csúfolódni bármiért lehet... És nem az a nagyon vastag lencséje van a kislánynak, nem torzítja az arcát. Köszi a hasznos válaszokat!
2016. júl. 29. 08:28
12/13 anonim válasza:
igen.
de nem vészes a dolog,álltalában mindig van aki nem szimpi (nem játszanak velük)és az(ok) csufolnak.
kivéve a lányod lesz a "különc" akkor nem lesz nap sírás nélkül.
13/13 anonim válasza:
Engem csúfoltak. De aki hagyja magát - én sajnos elég egy nyámnyila lányka voltam, aki nem védte meg magát, nem szólt vissza, így pont jó célpont voltam - azt csúfolni fogják. Ha nem a szemüveg miatt, akkor mert sovány/kövér/alacsony/magas/szeplős/vörös, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!