Csúfolják az iskolában a szemüveges gyerekeket?
Figyelt kérdés
Most kezdi a lányom a sulit és most lett szemüveges. Amúgy iszonyat jól áll neki szerintem, meg amúgy is szép kislány (persze teljesen objektív vagyok ;)) de mi a férjemmel nem voltunk szemüvegesek, nem tudom megsaccolni, mekkora kockázati tényezőt jelent ez ebben a korban szociális téren. Köszi.2016. júl. 28. 15:34
1/13 anonim válasza:
Lehet lesz olyan gyerek aki csúfolni fogja. Az én fiam most lesz másodikos és ő is szemüveges de nem csúfolták sokan csak 1-2 gyerek de ez őt nem nagyon érdekelte.
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor ügyesen nevelted őt, fel tudtad vértezni a csúfolódók ellen! Amúgy nyilván eddig is előfordult, hogy csúfolták a lányomat ezért-azért; kis mennyiségben ez nem káros, gondolom, csak ha nagyon rászállnak.
2016. júl. 28. 15:45
3/13 anonim válasza:
Az egyik legjobb barátom szemüveges volt és az osztályban csúfolta egy gyerek de azt mondtam neki : ha elfogadod így magad nem számít hogy mások mit mondanak.És onantól nem foglalkozott azzal a gyerekkel
4/13 anonim válasza:
Nálunk ezért nem. De ha valakit csúfolni akarnak, találnak rajta fogást, ha szemüveges épp, akkor azt. Vagyis ez szándék és nem szemüvegesség függvénye.
5/13 anonim válasza:
Ovis korom ota vagyok szemuveges es SOHA nem csufoltak.
6/13 A kérdező kommentje:
Koszi, ez megnyugtato!
2016. júl. 28. 17:12
7/13 anonim válasza:
teljesen természetesnek vették a fiam osztályában...de ha valaki azt irja h csufolodás van,nem adsz rá szemüveget?
8/13 A kérdező kommentje:
Igen, persze, akkor nem adok ra szemuveget!! Nyilvan ezert kerdeztem, nem azert, amit a kerdes alatt megfogalmaztam! Puszi
2016. júl. 28. 17:33
9/13 anonim válasza:
Sose csúfolták, pedig másodikban lett szemüveges. Az osztályban többen is szemüvegesek, de mindenkit elfogadtak. Most lesznek negyedikesek
10/13 anonim válasza:
Talán 1-2 beszólást kaptam miatta, de annyira lepergett rólam, hogy csúfolni nem tudtak miatta.
Fogadjátok el a szemüveget, kezeljétek természetesen ezt a dolgot és nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!