Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyerkőcötöknek...

2 év körüli gyerkőcötöknek van anyajegye?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak már 3 van,remélem ez nem baj,az apukájának nagyon sok anyajegye van örökölhette tőle?Az anyajegy nő a gyerkőccel?Mármint a mérete!
2010. ápr. 17. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk már 6-7 hósan láttam anyajegyet. Az anyajegy nő, de nem olyan mértékben általában, mint a szemölcs vagy ilyesmi. A klasszikus anyajegy úgy max. gombostűfejnyi nagyságú (felnőtt korban) és több helyen is lehet.Lehet "foltos" is (vagyis egy nagyobb pacni), de általában ez genetikus, tehát nagypapának, nagymamának anyunak vagy apának is van valahol.
2010. ápr. 17. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:

14 hónaposomnak már jó ideje van 1 a combján.

Nekem is rengeteg van.

2010. ápr. 17. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is van... :) Egyik már szinte születése után pár héttel kijött neki,aztán mostanában lett még egy....
2010. ápr. 17. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Minda a 2 lányunknak van,az elsőszülöttnek később,úgy 2 évesen jött elő az első -2 van.A másodszülőttnek 2 hónaposan jött elő az első-neki is 2 van.
2010. ápr. 17. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is apán rengeteg anyajegy van. A kisfiunk 2 és fél éves egy darab anyajegy van rajta a popsiján:)

A kislányom 6 hónapos, neki a kézfején van egy darab össz.

2010. ápr. 17. 11:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Szép napot!
2010. ápr. 17. 12:44
 7/8 kelemenkelo ***** válasza:
a kislányomnak már akkor voolt mikor megszületett.egy a popoján egy meg a szemőldőke főlőtt.sokat néztem terhesség alatt a mtr és ms filmet angelina jolival meg brad pittel.neki is ott volt a szemőldőke főlőtt anyajegy még mondta is magamban hogy milyen szép.a sex és más semmi filmben meg a plakátos fiunak volt tetko a popoján és a kisfiának meg anyajegy mikor megszületett.na az én kislányomon mikor megláttam gondolkodtam hogy kőze lehet az anyajegyeihez a filmekhez?végül is rengeteget néztem ezt a két filmet terhesség alatt ...lehet megcsodáltam.
2010. ápr. 17. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez aranyos vannak még véletlenek,és amit nagyon szeretne az ember lehet sikerül!
2010. ápr. 20. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!