Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 14 hónapos a fiam, és ha...

14 hónapos a fiam, és ha sétálok vele, bárkihez odaszalad. Ő ilyen vagány, vagy később, ha szocializálódik, félősebb lesz?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Enyém is ilyen volt egész csecsemőkorában bárki felvehette, később is bárkihez odament, huncutkodott stb.

Most 2 és fél éves, mostmár fenntartással viselkedik az idegenekkel de sírni sose sír hogy félne vkitől, nem bújik a szoknyám mögé, csak már "felméri" a terepet, mit várhat az illetőtől és csak utána haverkodik.:)

De szerintem az nagyon jó ha ilyen barátságos másokkal a te babád is:)

Nekem vannak olyan barátnőim akinek iszonat félős gyerekük van, ők mindig azzal ijesztegetnek hogy az én fiam majd bárkivel elmegy.

Én erre mindig azt mondom hogy amíg kicsi úgyis ott vagyok vele mindenhol mindig, mikor nagyobb lesz akkor meg már meg tudjuk beszélni hogy idegenekkel nem megyünk el bárhova stb.

Addig pedig élvezem hogy sose kell nógatni-noszogatni játszóházban se hogy menjen oda másokhoz illetve nem kapaszkodik sírva belém napi 5 ször.

2010. ápr. 17. 08:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál! Igen, én is örülök, hogy ilyen, ezért tettem fel a kérdést, hogy vajon később is megmarad -e ez a rátermett karaktere. Ezek szerint igen, jajj de jó :-)
2010. ápr. 17. 08:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 13 hónapos a kislányom és ő sem félős! Hát hogy így marad-e azt látod nem tudom, mert első gyermekem, de az oviig kitarthatna és akkor nem lenne nagyon gond a beilleszkedés :))
2010. ápr. 17. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!