2,5 és 4 évest elvinnétek az Operaházba a Diótörő c. mesemusicalre?
Igazatok van, egyébként a férjem ötlete volt, írt hogy foglaljak jegyet négyünknek, de a kicsi még szerintem sem bírná végigülni, a nagy viszont biztos élvezné.
Köszönöm a válaszokat!
Nalunk a kicsi sokkal-sokkal nyugisabb, mint a nagy, mi egyutt (csaladostul) jarunk babszinhazba,mesejatekra, stb.
Mi a Hofeherket lattuk pl az Erkelben, nem volt 2,5 a kicsi, 4 mult a nagy, oket nagyon lekototte, igaz ismertek a tortenetet, es mivel balett allandoan magyaraztuk is kozben. Tomve volt a szinhaz es abszolut nem hallottam nyuglodo gyereket, nekunk az pl nagyon bejott. Pedig eleg hosszu, ebed es alavsidobe is belog.
A diotorot nem lattuk, igy arrol nem tudok nyikatkozni, de sztem tenyleg nagyban fugg a gyerek szemelyisegetol.
En tartottam tole elotte, mert ilyen hosszun sosem voltunk elotte, raadasul nalunk tv-bol is max 10 perces mese van egyszerre, igy fogalmam sem volt ennyit hogy birnak ki. Ajandekba kaptuk a jegyet es nagyon orulok, hogy elmentunk vegul, mert a kicsi is tatott szajjal nezte es tok sokat emlegettek utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!