Rejtélyes körömproblémákkal hova vigyem a gyermeket? Milyen szakorvoshoz?
Először az tűnt fel hogy válik fel a körme a körömágytol indulva(ujj felőli résztől lefelé) , majd leesik pár nap mulva.
Mivel balesete volt(motorral elesett) es a kezeit mutogatta, gondoltam ütődés, sérülés miatti következmény.
Kesőbb erdekessé vált, hogy egymastol fuggetlen ujjakat erint.szoval megis hányszor üthette meg a kezét...?(bal hüvelyk es gyűrűs, jobb hüvelyk es mutato)
Elvittem házidokihoz (de gondolom mert semmiféle elszíneződes nincs)teljesen kizárta a gombát.teendő tanács javaslat nincs.
Csak mintha már a másik gyűrűs ujján es egy lábujján is kezdődne...
Gondolkodtam azon, hogy voltunk uszodában, itthon is sokat pancsolt, felázna a körme...?
Aztán ugye a neten már a pikkelysömörig is kilyukadtam, kezdve a vitaminhiánytol, vérkeringési zavarokon át..es a forumokon olyanokat írtak(igaz 2005-ös) hogy az orvosok is tanácstalanul szoktak a dolog előtt állni..
Igen, arrol is olvastam ha vérkeringési zavar okozná az pajzsmirigy következménye lenne.
Szoval a "tanácstalan" házidokihoz menjek beutalokert? Nem bőrgyogyász v reumatologus vagy akármi?
6-os, a mult honapban ugyanez a betegsége volt a gyermekmnek.akkor utóhatás lehet.
Milyen kezelést javasoltak rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!