Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet játszani egy olyan...

Mit lehet játszani egy olyan 3 évessel aki nem ül meg semmilyen játék felett?

Figyelt kérdés

Kislány 3,5 éves. semmilyen fejlesztő játék nem köti le (nem tudom okosítani ill. nem tudom mivel, nincs ötletem).

Ha leülünk valamit játszani,nem érdeklik a játék szabályai, a maga kedve szerint játszik velük és csak pár percig, aztán megunja.

Egyetlen amivel nagyon szeret játszani az a babák, a pici kinderestől a nagy alvó babáig.Csak én már nagyon unom és nem tudok kitalálni semmi cselekményt a babákkal, mindig ugyanaz. Szeretném ha mást is játszanánk, de gőzöm sincs milyen játék jöhet szóba.(fejlesztő, megvehetném a boltot hogy kipróbáljuk melyik jön be neki de hát....)

Játszón szaladgál,játszik, focizik, elvan.

Van valami ötletetek?

2016. júl. 5. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Valami ötlet???

Hagyd gyereknek lenni!!!

Játékszabály 3,5 évesen? Az kicsit később lesz. A szaladgálás foci pont elég.

Gyurmázzatok, rajzoljatok, homokozzatok, építőkpckázzatok.

És ne várd, hogy órákat játszon egy játékkal.

2016. júl. 5. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe a csabdába én is beleeste .Az én lányom is letojta ezeket a drága de hasztalan játékokat.Ebben a korban apróságokkal játszanak,sokat fogdosnak,pakolnak,szerelnek,nézegetnek .Semmi fejlesztő játék nem kell egy ép értelmes gyereknek.3 évesen a lányom egyszerűbb kirakókat kirakott pl kockákat,12-24 db-os kirakókat,szeretett legózni a nagyméretűvel de bármilyen megteszi a sima fakocka is.A lényeg ne legyen sok játék mert csak szanaszét lesz mindenhol,arról nem beszélves hogy rengeteg kidobott pénz amit igen hamar megunnak és kinőnek.Szóval csak semmi extra majd jelzi mi az ami érdekli.Üdv
2016. júl. 5. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
44%

A rendszerresség a lényeg.ha pl mnden este leulsz veke pl rajzolni vagy formakinyomo gyurmázni vagy mutigatos mondokázni, egyre jobban növelhető az idő, egyre jobban odafog koncentrálni, nem kell sok, pár nap és már maga fogja hozni a könyveket.tapasztalat.

Mert én is majdnem feladtam hogy ket evessel pl nem lehet mesézni, más anyukák meg letoltak(ugye gyk stilus...) hogy már szuletésétől krllett volna, akkor lekötné..

Erőt vettem magamon.

Első két nap leültem vele a tükör elé mutogatos mondokázni, hát epphogy csináltam vele valamit már hozta a kismotort meg minden mást, en meg idegesen felálltam hogy akkor motorozzál..majdnem hiszti volt az egészből.

Harmadik nap már megmaradt a könyv mellett rövid ideig es stivesen vette hogy pl mondoka végén ugrani kell, ekkor látta meg hogy ez jo.

Negyedik naptol rendszeresitettem ez mellett a kisagyba az "Aludj el szepen kisbalázs" c mesekonyvet ami szintén napok kerdese volt hogy végig olvassuk együtt.

Azota már babakocsiban uton utfelen mutogatja a mondokákat es várja a mesekönyvet.

Szoval kell egy kis kitartás motiválás, de a rendszeresség a nagy kulcs es akkor fokozatosan kitolhato az idő.

Illetve még tanács, szinesiteni a dolgokat.

Gyermekem pl immel ámmal rajzolt a magneses tablára, de amikor kapott ajandekba egy rakás sokféle filcet, ceruzát, tollat, vagy aminek a végén kabala van, ill hoztam neki hatalmas papirt leteriteni a foldre, ezerszer jobban lekötötte mint pl akár a fürdőskreta.

Vagy immel ámmal gyurmáztunk, de amikor formakinyomos "gépet"vettem (2000 ft) nagy sikongatás kacagás lett a gyurmázásbol es nemhogy lekötötte, hanem amikor eltettük, vacsi után megint kérte.

2016. júl. 5. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Amugy a koncentrácios időt igenis hasznos növelni, hogy a gyermek rájöjjön hogy ez jo, mert akkor kezd igazán kreativkodni es kesőbb sem lesz abbol belole hogy kin neki egyhelyben ülni.csak a gyerek erdeke a fejlesztés.
2016. júl. 5. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben borsónyinál nagyobb duzzanat keletkezik, esetleg a hónalj alatti nyirokcsomó duzzanata is észlelhető, feltételezhető, hogy az oltóanyag a bőr mélyebb rétegeibe került, vagy a szükségesnél több volt a befecskendezett mennyiség. A nem kívánt reakció különösebb kezelést nem igényel, szárazon tartása és védelme a mechanikai irritációtól (dörzsölés) elegendő. Igen ritkán a hónalj alatti nyirokcsomó extrém mértékű duzzanata miatt sebészi feltárás szükséges. Gyakorta tapasztalható, hogy a BCG reakció körül vérbő, hámló, esetenként hólyagos kiütés keletkezik, mely jelenség az immunológiai reakcióval összefüggésben zajlik, ekzématizáció. Nyugtató, hidratáló krém gyorsíthatja a folyamat múlását. BCG oltással egy időben vagy szabad időközzel bármilyen oltás adható, de oltásra a bal felkart 3 hónapig nem lehet használni!

[link]

és

[link]

2016. júl. 5. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Elnézést, nem ide...
2016. júl. 5. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

*abbol sem lesz gond később hogy kín neki egyhelyben maradni

a gyerekbek csak érdeke a fejlesztés

Egyéb elirásokért bocsánat.

Plusz még egy.

Sokszor jot tesz ha anya jelen van.

Pl nem csupán hagyni firkálni hanem mutatni neki egy napot felhőt házikot pl. Azota tud kört rajzolni a gyerekem.szerintem ha egy napot sem mutattam volna meg ez joval kesőbbre tolodik es a karmozdulatos szivárványozás amit magátol csinálna azt meg is unja hamar.

2016. júl. 5. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

3 evesen a mozgas fejleszti nem a leulunkjatszunkvalamit

Vannak egyszeru rovid tarsasok max 5 perc

Szabaly kovetes szemelyiseg fuggo ebben a korban a fiam siman betartotta addig amig o nyert :-) ha nem akkor "csalni" akart

Matricas konyv pl

Egyszerubb szinezo

Tabla es kreta

Vagy aszfalt kreta

Nekem volt a falra felteve egy majd 2nm papir oda rejzoltak sokat

Festek

Ja es vond bele a hazimunkaba

Nekem mind a 3at ez kototte le a legjobban :-)

Pl elmosogatta a muanyag poharakat vagy ruha valagatas tomkodes a mosogepbe, jatek vadaszat a lakasban :-)

Zokni gombolyitas parositas

De pl gomba vagas, salata veszites, vagy a fasirt ossze keverese csupa olyan ami nem veszelyes es pacsmagolhat keverhet :-)

2016. júl. 6. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!