Evés és beszédkérdés. Megoldás lehet hogy addig nem adok ebédet míg meg nem eszi/issza a gyümölcsöt/lét?
Párszor feltűnt hogy csak akkor fogadja el a gyümölcsöt ha valóban éhes de ma reggel csak a reggeli tej van még benne, semdinnyét, barackot, semmit nem fogad szívesen mert ritkán van szezon és mindig elszokik tőlük, azinte mindig ujra kell bevezetnem.most 11ó, tízorait igy nem evett.gondoltam, addig nincs ebéd akkor..ha nagyon elcsuszna ezzel a napirend, azért a főtt vacsi nem maradna ki.
Másik, hogy helytelenül beszélő rokon mennyire káros beszélni tanulo gyermek mellett ha rendszeresen heti 1-2-szer több orára találkoznak?(suk sük képző pl "majd meglássuk", "majd anya feltakarítsa"stb)
Persze, hogy lelassult a növekedése, 2 évesen már nem fog havonta 300-400grammot hízni, főleg ha egész nap rohangál.
Pár napig hanyagold a gyümölcsöt, ha nem rerőlteted annyira, talán kedvet kap hozzá.
Az én fiam is 2 éves a dinnyét ő sem eszi meg, a barackot ritkán, viszont az almát, körtét nagyon szereti egy próbát megér.
Az erőszakellenes anyák itt magukbol indulnak ki...?már kezdenek idegesiteni a hasonlo kommentek.
Nálunk szo sincs ilyenről, hogy erőszakkal erőltetném, vagy beletömöm, lefogom...
Jah meg éheztetem.
Nem a hirekből vagyok egy beteg állat már bocs kicsit elvannak páran tévedve.
Irtam hogy akkor van hogy megeszi amikor éhes.ergo nem a tej után kínálom.gondoltam talán még nem éhes es csak ebédre lesz éhes es akkor hátha a gyümölcs csuszna.
Itt meg már minden feltételezés meg dráma megy.
az én fiam sem eszi meg a gyumolcsoket, egyiket sem!
viszont a répát, zoldbabot, borsot simán rágcsálja.
ráadásul én most zoldseg chipset vettem neki, amiben szátitott répa, cékla, gyoker..ilyenek vannak.
en nem idegesitem magam ezzel, h nem eszi meg..majd megeszi idovel.pl. ovodban, iskolában.
Irtam hogy tavaly falta pl a barackot. Ilyen kicsi korban nem arrol van szo hogy nem szereti, hanem max rosszul van bevezetve, ahogy irtam azt is, hogy a szezon miatt tavaly evett utoljára igy nagy volt a kihagyás es mint szokatlan dolgot utasitja el csupán, nem pedig mert nem szeretné. most megint be kéne vezetni.
Sokmindennel van igy hogy nem kéri, de utána meg lehuz belőle 3 decit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!