A játszón egy kislány "zaklatja" a fiam. Hogy kezeljem?
Mindketten 2.5 évesek, a kislány folyton ölelgetni puszilgatni akarja a fiam, aki menekül előle már szabályosan, de a kislány jön, tépi a ruháját, ma már az arcát, száját is tépte, mert a fiam ellenkezett.
Mit csináljak ha a szülei semmit nem reagálnak erre az egészre? :( max mosolyognak, meg lefotózzák milyen édi...
Ha elhívom az enyémet, jön utánunk, hiába mondom neki hogy nem akarja, nem kér puszit stb...
A mosolygós fotózós reakción kívül eddig annyit tett anyuka, hogy miután már a fiam sírt, meg köpködött( homokos kèzzel beletúrt a kislány a szájába :(), hogy elrángatta a lányt, hogy elegem van megyünk haza ha így viselkedsz.
De persze nem mentek sehova... 2 perc múlva folytatódott.
Köszi, próbáltam neki már mondani,hogy nem akarja, fáj neki, de nevet, és csinálja tovább...
Komolyan, olyan kellemetlen az egész :(
Én is az anyjával beszelnek, eleve ne fotózza le a gyerekem ( tenyleg engem ez zavar).
Másrészt nevelje a sajátját.
Köszi a válaszokat!
Nem nagyon tudjuk elkerülni egymást, sőt valószínűleg egy bölcsibe is mennek szeptemberben.
Meg szeretném, ha a fiam megtanulná vagyis elkezdené tanulni addig is, hogy mi lesz a helyzet közösségben, és hogyan oldja meg. Csak nehéz, így hogy az anyukája igazán csak félvállról nagyritkán avatkozik bele, én meg nem nagyon mertem eddig más gyerekét "fegyelmezni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!