Miben strandolhat egy 5-6 éves kislány?
Meztelenül biztos nem hagynàm,azt kb 2-3 évesen kinövi szerintem.
Egybe vagy külön fürdőruci,ami neki kényelmes.
Bàr ez a csalàdi meztelenkedéstől és a helytől is függ. Én viszolygok a meztelenségtől ìgy ezért adnék rà alsó felsőt is udvari pocsihoz is 3 év felett.
3 év felett màr közösségbe jàr ott sem meztelenkedünk a strandon/oviban pancsolàsnàl. Ennyi.
Ha meztelenkedés pàrti lennék strandon azért bugyit mégis adnék rà,hogy ne üljön bele minden koszba, az legalàbb valamennyit kiszűr belőle.
Amúgy meg ami neked szimpatikus,làttam màr ezt is azt is.
Meztelenül soha, sehol, max. itthon lehetne, de nem akar.
Bugyi, fürdőruha, bikini.
Meztelenül nem
Az enyémek kisebbek 3 évesek, egyelőre fürdőbugyijuk van, fodros csajos, elégettek vele:)
5-6 évesen én még szívem szerint fürdőbugyit adnék csak rájuk, viszont ha igényelni fogják az egyrészest vagy a bikinit kaphatnak azt. Ezekből pedig inkább a bikinit venném, de nyilván az ő igényeiket fogom figyelembe venni.
Kövezettek meg, de nem értem. Minek bikinifelső, ha nincs mit eltakarni vele?
Annyi értelmét látom, mintha melltartót venne fel a póló alá, mert "nőknél az a szokás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!