Miben strandolhat egy 5-6 éves kislány?
Egyrészes fürdőruhája van, egész pici kora óta. Pucéran addig van, amíg vizes le száraz fel.
Pucérkodni itthon, majd ha a strandokon nem lesz csoda, ha egy felnőtt átöltözik,pucérkodik, akkor lehet a gyerek is pucér.
Három lányom van.
Pucéran SOHA nem strandoltak, bár nem azért, mert "ciki", tehát pl. száraz bugyit átvettük a "nyilvánosság előtt", hanem mert nem akartam hogy a pucér puncival bármire is leüljenek/beleüljenek, nagyobb a fertőzésveszély.
Mi azt gondoljuk a férjemmel, hogy bikinit akkor adunk rájuk, ha elkezdenek serdülni, vagyis onnantól hogy megduzzadnak a mellbimbók.
Addig fürdőbugyit kapnak, vagy ha szeretnének, akkor egybe részes fürdőruhát. Eddig nem "tiltakoztak" ez ellen. Pont idén vettünk új fürdőbugyit, gyakorlatilag csak bikini felsővel együtt lehet megvásárolni, de megbeszéltük, hogy csak a bugyit fogja hordani, és egyáltalán nem tiltakozott.
Tavaly a 7 éves pl. már törölköző alatt akarta átvenni a vizes bugyiját, szóval szerintem egészséges időben kialakul a szemérmesség, és jól is van ez így, egyszer csak elkezdni zavarni őket, és ezt tiszteletben is tartom.
Na hát ezúton üzenném azoknak akik meztelen képeket töltögetnek fel a gyerekükről a netre, hogy csak ezt a példát nézzék meg mennyire veszélyes ez. Már külön életet él ez a kép, a kérdező belinkelte ide, vadidegenek nézegetik, ki tudja hányan és kik, belegondolni sem akarok. Borzasztó felelőtlenség a szülők részéről.
Kérdező! Arra kérlek valahogy tüntesd el a linket, írj a moderátoroknak, vagy mit tudom én, gondolj már kicsit szegény kislányra ha már a saját szülei nem tették :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!