Kisgyermekes anyukák!? Ti is tapasztaljátok hogy mennyire bunkók az emberek? PL vásárlás kisgyerekekel, vagy csak simán utcai közlekedés. Kifejezetten városban élők véleményére vagyok kíváncsi és csakois olyanéra akinek vagy gyereke!
"Legalább a túlféltésből még nem lett baleset.Te BALGA"
Baleset valóban nem lesz, csak 10 év múlva ugyanitt fogsz rinyálni, hogy annyira önállótlan a gyerekem, hogy borzalom. Szóval ki is a balga?
Én azt utálom, amikor a metron ül a gyerekem és szinte az ölébe ül a 150kg-os nő, aki olyan flegma (ezek mind egyformák) de elöbb még engem jól arrébb lök. Állni szoktam a gyerekkel szembe, ha nincs elég ülőhely. ÉS! Azért ül Ő, mert nem egyszer olyat fékezett metró busz villamos, hogy repült a gyerek, neki esett a fogodzkodónak stb. Gebe, giliszta forma. Na most, amikor igy majdnem beleül az ölébe a nő és még annak áll feljebb, szoktam mondani: Szartartó lettél?
Szóval bp egy hányadék. Utálom ezt a mentalitást. Azok, akik minket tanitottak jó modorra, pont azok gusztustalanok.
Még mi felnőttek sem tudunk teljes biztonsággal 2 lábon maradni, ha hirtelen befékeznek, nem még egy gyerek! Volt, hogy megkértem álljon fel, mert senki nem állt fel pl egy nála kisebbnek, lánynak, kismamának. Vagy idős embernek, aki láthatólag is nehezen mozgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!