Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti gyerekeitek szeretik a...

A ti gyerekeitek szeretik a régi meséket? Amiket mi és a szüleink hallgattunk, néztünk?

Figyelt kérdés

Még meg sem született a gyermekem, de már most alig várom, hogy elfogadható okom legyen újra elővenni a régi meséket, amiket annyira imádtam kiskoromban. A Frakk, a Kisvakond, a Vízipók, Mazsola és Tádé, Janikovszky Éva remekei, a Vuk, Rémusz bácsi meséi... sorolhatnám. A múltkor a kezembe akadt a Frakk, hát könnyesre nevettem magam rajta, persze mai ésszel egész más volt a humor forrása, mint gyerekkoromban.

A Bogyó és Babócától és társaitól meg a hideg ráz.

Nem tudom, ezek a régi, egyszerűcske, komótos mesék elérik-e a mai gyerekek ingerküszöbét? Nyilván nem fogok a gyerekemnek mindenáron Mazsolát olvasni, ha sírva könyörög a Bogyó és Babócáért, de na... nem lenne őszinte a mosolyom. :)

2016. jún. 24. 13:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lányom Futrinka utcával kezdett és Mazsolával. Azóta mmár Frakkot is nézett sokszor, meg Süsü-t...de szereti Bogyóékat is mg a hercegnős meséket is....szóval mindenevő (könyvben és dvd-n is) - nyilván próbáljuk az életkorának megfelelően adni a meséket és mindig próbáljuk meg is beszélni...
2016. jún. 24. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!