Hogyan szoktassam le 2 éves kislányomat a pelenkáról?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 07:42
1/5 anonim válasza:
Még sehogy 2,5 éves kor körül lesz agyban elég érett hozzá.
Próbálkozhatsz, lehet, hogy hónapok munkájával sikerül is, de ugyanezt kb. 2,5-3 éves kor között maguktól, önként, csesztetés nélkül, 1 nap alatt megteszik.
2/5 anonim válasza:
Nálunk a következő történt. Nyár felé jártunk, nem akartam pelenkáben dunsztolni a gyereket, így levettük a pelust, maradt a rövidgatyesz. Ha bepisilt, már jött is, hogy Vedük le! . Én meg ugrottam és kissé morogva, de már kaptam is le róla, megszüntetve nyomban a méltatlan helyzetet. Így ment ez heteken át, mikor anyukám egyszer meglátta és megjegyezte, hogy ezzel így elszórakozhatunk jó ideig. Legközelebb, mikor bepisilt és jött hogy vegyük le, szépen, kedvesen megnyugtattam, hogy nincs ezzel semmi gond, hiszen ő kicsi, természetes hogy még bepisil, de épp most vettük fel ezt a nadrágot és nem kell még levenni, nem baj ha pisis, engem nem zavar. És folytattam a főzést. A gyerek egyhelyben állt vagy öt percig, döbbent arccal emésztette az eseményeket. Aztán vagy negyedórás lézengés után odajött és közölte: Inkább leveszem. Mondtam neki, hogy jó. Levette és felvett egy szárazat. Soha többé nem pisilt be nappal. Éjjel még előfordult egy ideig.
3/5 anonim válasza:
Nekem a kisfiam majdnem 3 éves volt amikor leszokott a pelusról,viszont 1 nap alatt.Én ráültettem a bilire közben mesét nézett,kb.fél órát ült a bilin amikor elkezdett pisilni,először megijedt egy kicsit hogy nincs rajta pelus,de amikor rájött hogy ő most a bilibe pisilt nagyon büszke volt magára.Megdicsértük hogy milyen ügyes nagyfiú,és utána már nem is kellett a pelus.
4/5 anonim válasza:
Szerintem azért nem is igyekeznek leszokni a gyerekek a pelusról, mert a mai hiper-szuper-extradry-nedvességelvezetős pelusokban semmi diszkomfortérzetet nem okoz a bepisilés. Akkor meg minek vacakolni a leszokással? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!