Rengeteget puszilgatom 1 éves kislányomat - normális? : - )
Egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne rágcsáljam meg - játszás közben, vagy csak úgy bármikor. Egy nap nem tudom hány tíz/száz puszit kaphat...:) Férjem szerint már túlzás...:-)
Egyedül vagyok ilyen?
neked lehet jó, neki nem .
legalábbis később, mert annyira megfogja szokni hogy puszilgatod, hogy már nem bír majd meglenni a csókjaid nélkül.
tudod a jóból árt a sok ! :)
Miért is baj az, ha az ember kimutatja az érzelmeit? Ha ő élvezi, engedi, puszilgasd, amennyit csak lehet! Olyan gyorsan felnőnek, akkor már úgysem lehet (mondom én, 3 kamasz mellett!). Én is puszilgatom a picit (3 éves) és régen puszilgattam a nagyokat is... Elmondhatom, ne szoktak hozzá, nem lettek "puszi-függők" :) Mind a 3 kiegyensúlyozott, normális kamasz, akik mindig emlegetik, milyen jó volt, mikor még ők is kicsik voltak... Ők is puszilgatják, szeretgetik a húgukat... Lehet, hogy ez fertőző ?:D
Én inkább kimutatom az érzelmeimet, minthogy magamba fojtsam... szerintem ez sokkal jobb így és egyáltalán nem szégyen, pláne nem káros.
én is ezt csinálom a 2 éves kisfiammal még mindig :) annyira imádom minden porcikáját :))
nem gondolom hogy ez baj lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!