Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Városiak! Vesztek jegyet a 6...

Városiak! Vesztek jegyet a 6 évet betöltött de még nem iskolás gyereketeknek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 21:42
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
tömegközlekedésre
2016. jún. 18. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Miert vennek, ha nem kell? Benne van az utazasi feltetelekben, tisztan es erthetoen, hogy altalanos iskolai tanulmanyaik megkezdese elott nem kell jegy. Marmint Budapesten, ugye.
2016. jún. 18. 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Győrben ha betölti a gyerek a 6. évét már kell jegyet venni. Ahol laksz, az ottani tömegközlekedési társaság honlapját nézd meg, vagy hívd fel őket.
2016. jún. 18. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Bp. nem kell jegy, csak ha már elsős.
2016. jún. 18. 22:13
 5/14 anonim ***** válasza:
10%

előző vok, amúgy mindig veszek bérletet az elsős lányomnak, de alapból a sulitáskában tartjuk... ha véletlen hétvégén kell a bérlet, hát persze, hogy a sulitáskában marad....

épp mentünk a napokban is valahova villamossal, ... ilyenkor megbeszélem vele, ha jön az ellenőr, kamuzza azt, hogy még ovis :D :D még örül is neki, elkezd játszásiból selypíteni meg ilyesmi :D

2016. jún. 18. 22:14
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Pécsi vagyok, itt kell jegy. Pedig hatéves kora után még majdnem egy évig ovis volt, mivel októberi.

Én megmondom őszintén, mivel közel laktunk az ovihoz, és nem volt értelme bérletet venni, ha busszal mentünk valahová, volt, hogy a gyereknek elfelejtettem jegyet venni. De amióta iskolás, van bérlete.

2016. jún. 18. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Szegeden is kell jegy 6 éves kortól...
2016. jún. 19. 07:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Pesten ,nem kell jegy ovisnak .
2016. jún. 19. 08:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a jogszabályokat, nem is érint, de biztosan nem vennék felnőttbérletet a 6 évesnek egy joghézag miatt.

Mi nyaralni voltunk pár napot. 5 éves korig lehet gyerekjegyet vásárolni és van még diákjegy, amihez diákigazolvány kell. Na most kövezzetek meg, de a 6 évesemnek gyerekjegyet vettem. Elvileg felnőtt kategóriába esik.

2016. jún. 19. 08:52
 10/14 A kérdező kommentje:
igen, én is szegedi vok, azért kérdem.és én se tartom ezt igazságosnak. sztem majd azt kamuzom, hogy 5 éves. bár ez nem lesz egyszerű, ha a gyerek közbe benyögi, hogy 6... hát nem tudom, sztem akkor se veszek
2016. jún. 19. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!