Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyereked szokott tejbegrízt...

Kisgyereked szokott tejbegrízt kapni ebédre vagy vacsorára?

Figyelt kérdés

2016. jún. 13. 14:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Az én lányom 3 éves. Mostanában hetente többször is követeli a tejbegrízt vacsorára. Gondolom, múló szeszély, de az elmúlt pár hétben gyakran kellett neki főznöm. Imádja. (Csak üresen eszi, ha kakaót vagy gyümölcsöt teszek rá, az nem tetszik neki)
2016. jún. 13. 15:22
 12/19 anonim ***** válasza:
4,5 éves a lányom. Reggelire szokott kérni és kapni úgy hetente, 2 hetente.
2016. jún. 13. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:

6 éves fiam, tipikusan a "nem ment ma oviba, de nincs itthon semmi" ebéd :D

nem szoktam úgy vásárolni, hogy mi van ha lebetegszik, és itthon maradunk, ugye az első nap boltba se rángatom mert max az orvosnál ülünk délelőtt, tényleg évek óta tejbegríz ilyenkor az ebéd, tej, gríz, kakaó mindig van itthon és imádja :)

2016. jún. 13. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Vacsorára szokott, ha nem akar enni normális vacsit. Ez általában olyankor van, ha nagyon tartalmas volt az ebéd, az uzsonnára fel se kel és vacsira nem megy semmi, csak gríz, de inkább én tejberizst szoktam csinálni(mostanában gondolkodtam azon hogy gyümit keverek bele pl banán, barack es nem a kakaohoz szoktatom).

Amugy mostanában kezd édesszáju lenni, korábban könyörögni kellett a sztracsatellás tejpéphez is :D

2 éves

2016. jún. 13. 20:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Persze, imádja és a tejberizst is. Tartalmas leves után szokott lenni gríz vagy rizs. Ebédre és vacsira is szokott lenni.
2016. jún. 13. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Most 3és fél éves a kisfiam.Imádja. Vacsira szoktam csinálni neki.Van mikor 5napból 4szer azt kér,de van hogy két hétig nincs.
2016. jún. 14. 01:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2016. jún. 14. 15:56
 18/19 anonim ***** válasza:
családban rokonságban szinte mindenki azon cseperedett gyerekként:)) jó volt az reggel délben este. De inkább délben v este.
2016. jún. 16. 20:20
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Igazabol nem nagyon adok neki mást. Eléggé olcsó es egyszerű is elkészíteni, így az étkeztetésuk meg van oldva.
2016. jún. 17. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!