Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon mitől rázza a hideg?

Vajon mitől rázza a hideg?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 3 éves 3 hónapos kisfiam tegnao olyan hajnali fél 1 körül belázasodott. Nem vészes, 38, de adtam neki egy lázcsillapítót, hogy lemenjen. Olyan 4 óra körül megnéztem, szépen lement neki, szépen aludt. Fél 6 körül arra ébredtem (vele aludtam), hogy vacog, remeg. Megnéztem, meg is mértem, nem volt láza. Betakartam 2 paplannal meg egy pléddel, és még mindig vacog. Pedig nincs hideg nálunk. Szerintetek mi lehet ez? Találkozott valaki hasonlóval?

Amúgy nem érzi magát betegnek, felkelt pisilni, beszélgetünk, csak annyi, hogy rázza a hideg..

2016. jún. 7. 06:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha lázas lesz, előtte szokta rázni a hideg. A helyedben később megmérném nem e tért vissza a láz...

Vannak gyerekek akik 39 fokos lázzal rohangálnak és vannak akik hőemelkedéssel is elbágxa

2016. jún. 7. 07:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Elbágyadnak. Vidd el orvoshoz!
2016. jún. 7. 07:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Belázasodott :(
2016. jún. 7. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!