Mennyire gyakori hogy két évesen sem jön le a makkrol a bőr? A sebész már műtené.
Valszeg rövid a fitymafék.
Ami szexuális életig sem jelentene gondot. És akkor is műthető.a sebész ha akarom megműti, ha akarom nem...
Műtessem?(csak mert érdekes, a nyekvféke is rövid volt és maradandó nyomot hagyott.jóformán szív alakú a nyelve...)
A letapadás az amikor alig lehet hátrahúzni, viszont ha rövid a fitymafék az nem akkor gond, főleg amikor már szexuális életet él akkor lehet fitymafékszakadása (vagy maszturbáláskor, ergo ha már elkezd serdülni a gyerek) a letapadást az mindenképp műtenék. A fitymaféket gondot azt nem, viszont szerintem is ajánlatos inkább most, mert később tizenévesen ha elszakadna az sokkal rosszabb lenne neki.
nézz utána neten, biztos sok cikket találsz, utána beszélj az orvossal.
Egyébként egy tinit szerintem azért visel meg jobban mert tizenévesen amikor kezdődnek a dolgot, még fejben sem tudja hova rakni a férfiasságát, ha pedig a testével is bajok vannak... nagyon össze tudnak zavarodni ezen a téren.
A neten utánanéztem.gyerek fitymafekrol szinte semmit találok, csak kamaszokrol, felnőttekről...
De pont ezertbis huzom az időt mert kevés az info
Es ha elcseszik egy életre...?
Igen, a fitymafék az a "húr" ott az alsó oldalon ami a makkon lévő nyílást összeköti a fityma többi részével. Futnak alatta elég nagy erek, de ez nem okoz problémát általában ha műtétileg elvarrják a fitymaféket.
Ha értelmes orvoshoz viszed és tényleg csak annyi a baja, hogy nagyon rövid a fék, akkor azt fogja csak megszerelni. Sajnos viszont vannak orvosok akik csak annyit tudnak, hogy "fitymaprobléma? oké akkor vágjuk le az egészet, távolítsuk el a teljes belső fitymát, 'szcsókolom". Kit érdekel, hogy csak a fityma végén van probléma, már ha van egyáltalán...
Mindegy, érdemes kikérni több doki véleményét, mondják meg mi a baja, ha van egyáltalán, és milyen lehetséges megoldások vannak.
Megnézetem másik dokival is akkor.
Remélem más lelkiismetetesebben fog válaszolni mint az előző doki.
Köszönet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!